inkomotininews@gmail.com

(video/photos)Πλημμύρισε η είσοδος των Προσκυνητών από την έντονη βροχόπτωση.

H ξαφνική καταιγίδα που σημειώθηκε τις μεσημβρινές ώρες κυρίως στη νότια Ροδόπη είχε ως αποτέλεσμα να παρουσιαστούν πλημμυρικά φαινόμενα στη περιοχή των Προσκυνητών.Στην είσοδο του χωριού στο ύψος του πρατηρίου καυσίμων οι ποσότητες του νερού ήταν τόσο μεγάλες που δεν μπόρεσαν να απορροφηθούν από τον αγωγό με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει η περιοχή.
Συνεργεία του Δήμου Μαρώνειας Σαπών και με τη συνδρομή πυροσβεστικού οχήματος είχαν αρχικό σκοπό να απεγκλωβίσουν οχήματα που ακινητοποιήθηκαν για να μη κινδυνέψουν οι επιβάτες."Από το 1960 είχαμε να δούμε τόσο μεγάλες ποσότητες νερού αλλά τότε έβρεχε για πολλές ώρες" λένε οι κάτοικοι των Προσκυνητών,τότε που δεν υπήρχε ο υπόγειος αγωγός αλλά μόνο ο χείμαρρος.
Στο παρεκκλήσι του Οσίου Δαβίδ έξω από τους Προσκυνητές τα χωράφια γέμισαν με νερό, αντλιοστάσιο πλημμύρισε, ενώ βουητό δημιουργούσε η έντονη ροή των υδάτων,φαινόμενο που μέχρι αργά το μεσημέρι βρίσκονταν σε εξέλιξη. 

(video)
Πέτρος Δουδουλακάκης
Αντιδήμαρχος Δήμου Μαρώνειας Σαπών
προσπάθειες από τα συνεργεία του Δήμου 
για διευθέτηση των υδάτων
Στην Περιοχή του Παρεκκλησίου του Οσίου Δαβίδ τα χωράφια γέμιζαν νερό 
προκαλώντας ζημιές σε καλλιέργειες βαμβακιού.
φωτοστιγμιότυπα







 Το παρεκκλήσι του Οσίου Δαβίδ











1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζηλάρι forever!!! Επιτέλους οι χατζηλαριωτες απέκτησαν την δοξα που μας αξιζει!!! Χρόνια περιμέναμε να μας προσκυνήσει ο λαός!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews