inkomotininews@gmail.com

Το ΥΜΑΘ συντονίζει κοινές δράσεις τουριστικής προβολής των Περιφερειών της Β. Ελλάδας

Ο συντονισμός των ενεργειών για την τουριστική προβολή της Βόρειας Ελλάδας κατά το 2014, ήταν το θέμα σύσκεψης που συγκάλεσε στη Θεσσαλονίκη ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, με τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες Τουρισμού...
...της Κεντρικής, Δυτικής και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, κ.κ. Γιάννη Γιώργο, Φιλώτα Ταλίδη και Γιώργο Γερομάρκο

Ο Υπουργός ανέλυσε στους αντιπεριφερειάρχες το πλάνο του Υπουργείου για την ευρύτερη προβολή του τουριστικού προϊόντος της Βόρειας Ελλάδας, και συμφωνήθηκε κοινή συμμετοχή στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις του Βουκουρεστίου και της Μόσχας.

Στο ίδιο πλαίσιο, αναλύθηκαν οι προοπτικές επέκτασης αυτής της κοινής δράσης και σε άλλους τομείς ανάπτυξης εξατομικευμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, καθώς σύμφωνα με τον Υπουργό, η περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης καταλαμβάνει κεντρικό ρόλο στους εθνικούς σχεδιασμούς για τον αναπροσανατολισμό της τουριστικής πολιτικής.


Όπως δήλωσε άλλωστε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Καράογλου, «κινούμαστε ως μια γροθιά και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε την ισότιμη και ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας. Πλέον υπάρχει στρατηγείο ανάπτυξης στη Βόρεια Ελλάδα, και διαπίστωσα με μεγάλη μου χαρά πως υπάρχει ειλικρινής βούληση για μια συμμαχία ευθύνης προς όφελος της Μακεδονίας και της Θράκης».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews