inkomotininews@gmail.com

Το Ν. Σιδηροχώρι και τη Ν. Αδριανή επισκέφθηκε η Ελένη Λαφτσή

Τους οικισμούς του Νέου Σιδηροχωρίου και της Νέας Αδριανής επισκέφθηκε η υποψήφια δήμαρχος Κομοτηνής Ελένη Λαφτσή και συζήτησε με τους κατοίκους.

Σε ανακοίνωσή της...
...η κ Λαφτσή κάνει λόγο για «προβλήματα που έχουν να κάνουν τόσο με την τραγική κατάσταση των αγροτών, όσο και με το πρόβλημα του νερού αλλά και τους ταμιευτήρες». Παράπονα, σύμφωνα με την κ. Λαφτσή, «οι κάτοικοι εξέφρασαν και για τα ζητήματα της ελλιπούς ιατρικής κάλυψης, αλλά και της καθαριότητας».

Από τη μεριά της η υποψήφια δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι αν οι πολίτες της δώσουν την δυνατότητα να εκλεγεί δήμαρχος θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους πολίτες «ώστε τα προβλήματα και γνωστά να γίνονται και να λύνονται».

Ταυτόχρονα κάλεσε τους πολίτες να ρωτήσουν τον δήμαρχο «γιατί αυτοί δεν είδαν τίποτε από τα 22.000.000 ευρώ που πήρε ο δήμος από το ΕΣΠΑ. Μόνο ο ποδηλατόδρομος που έγινε κόστισε 3.000.000 ευρώ ένας ποδηλατόδρομος που δημιούργησε πολλά προβλήματα».


Στην ίδια ανακοίνωση, σημειώνεται πως «εκείνο που έγινε σαφές ήταν το θετικό κλίμα το οποίο συνάντησε η υποψήφια δήμαρχος από τους πολίτες».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΣΠΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
1) ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΕΝΤΑΓΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011-2013 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 22.000.000Ε ΑΛΛΑ 72.500.000Ε. ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ.
2) Η ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΕΝΤΑΓΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΝΑΙ 375%.
3) ΤΟ 70% ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 72.500.000Ε ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΡΓΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ (ΣΕ 29 ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) , ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ , ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ , 2 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ , ΤΣΑΝΑΚΛΕΙΟΣ Κ.Τ.Λ. . ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΡΓΑ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΙΤΡΙΝΑΣ.
4) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η κ. ΛΑΦΤΣΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΙΝΚΟΜΟΤΙΝΙ.GR. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: http://inkomotini.blogspot.gr/2014/01/blog-post_3949.html

Ανώνυμος είπε...

Καταρχάς τα έργα του ΕΣΠΑ δεν "κόστισαν". Αυτό πρέπει να διευκρυνιστεί. Επίσης, τα έργα του ΕΣΠΑ έφεραν εκατομμύρια στην Κομοτηνή και δημιούργησαν θέσεις εργασίας. Το ΕΣΠΑ είναι το δυνατό χαρτί του Πετρίδη και όλοι το ξέρουν αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews