inkomotininews@gmail.com

Δηκτική ανακοίνωση Σπάρτακου προς ψηφοφόρους Κομοτηνής για Πετρίδη, Καζάκου, Λαφτσή

«Η τοπική ΝΔ (Στυλιανίδης and company), καθώς και η απεσταλμένη του κεντρικού καταστήματος Σοφία Βούλτεψη, συμπαρουσίασαν...
...προ ολίγων ημερών την υποψήφια δήμαρχό τους για την πόλη της Κομοτηνής, την κ. Φελίνα Καζάκου. Μιλάμε ασφαλώς για την αποθέωση της αυτοδιοικητικής διαδικασίας και της ανεξάρτητης υποψηφιότητας (ως και η ίδια μας εδήλωσε περιχαρής - και ετεροφωτιζόμενη από τους προαναφερθέντες).

Εξίσου ανεξάρτητης φυσικά και με εκείνην της κ. Ελένης Λαφτσή του ΣΥΡΙΖΑ που προηγήθηκε, αλλά αναδείχτηκε με τις «δημοκρατικές διαδικασίες» του κόμματός της.

Οπότε, αν προστεθεί και ο νυν δήμαρχος, σημαίνον μέλος του τοπικού ΠΑΣΟΚ (θου, Κύριε…), ζούμε ήδη αυτούσιο το γνωστό σκηνικό της Βουλής, μεταφερμένο απλώς στου Κομοτηναίου το κεφάλι.

Έχουμε βεβαίως και εμείς (όπως - υποθέτουμε - και εσείς) καταληφθεί από βαθύτατη αγωνία για το πόσο πρωτότυπα και ενδιαφέροντα πράγματα θα μας πούνε όλοι αυτοί για την πόλη, για την ανάπτυξη, για τον δημότη.

Τύφλα να ’χουνε δηλαδή τα Hipnosedon!

Πόσα οράματα για το μέλλον της Κομοτηνής θα ξεδιπλώσουν, πόσα σχέδια θα καταστρώσουν, πόσες ιδέες θα καταθέσουν, που μας τις κρατούσαν μυστικές τόσα χρόνια…

Ψηφίστε τους όμως εσείς πάλι και μη σας νοιάζει. Δώστε τους άλλη μια λευκή επιταγή τον ερχόμενο Μάιο (παρακάμπτοντας τον κατάφωρο εμπαιγμό της νοημοσύνης σας).

Και να είστε σίγουροι πως όλα θα πάνε από το καλό στο καλύτερο…».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews