inkomotininews@gmail.com

«Εκστρατεία» καθαρισμού στις γειτονιές της Κομοτηνής και στους οικισμούς

Ο Στρατός θα αναλάβει τις όχθες του ποταμού Βοσβόζη.

Από τις περιοχές όπου τα συσσωρευμένα σκουπίδια, όχι μόνο δημιουργούν εικόνες που δεν τιμούν την πόλης, αλλά αποτελούν ενδεχομένως και εστίες μόλυνσης για τους κατοίκους, ξεκίνησε η φιλόδοξη «εκστρατεία» καθαριότητας της αρμόδιας αντιδημαρχίας...
...του δήμου Κομοτηνής.

Στόχος της αντιδημαρχίας περιβάλλοντος είναι μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, τόσο οι γειτονιές της Κομοτηνής, όσο και οι κοινόχρηστοι χώροι των οικισμών, να αποκτήσουν ένα διαφορετικό πρόσωπο. "Το προσεχές διαστημα θα καθαριοστούν όλοι οι οικισμοί", επισήμανε ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Ζηλούδης.

Η τρέχουσα συγκυρία, κατά την οποία οι δημοτικές υπηρεσίες καθαριότητας και πρασίνου έτυχαν σημαντικής ενίσχυσης σε έμψυχο δυναμικό ένεκα των προσλήψεων από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, ευνοεί την υλοποίηση του επίμαχου σχεδιασμού περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Τα δημοτικά συνεργεία έπιασαν δουλειά, ξεκινώντας από τη γειτονιά του Χάρμανλι στην οδό Δωδεκανήσου, από το δημοτικό κυνοκομείο, από την οδό Ομήρου και από την παρόχθια περιοχή του ποταμού Βοσβόζη στο ύψος του Ηφαίστου. Ειδικά στις όχθες του Βοσβόζη, όπου η εικόνα με τα διάσπαρτα μπάζα και σκουπίδια είναι αποκαρδιωτική, τη συνδρομή του πρόκειται να προσφέρει και ο Στρατός.

Ο αντιδήμαρχος δήλωσε την πρόθεση της δημοτικής αρχής να παρέμβει όπου απαιτείται για να δώσει μια διαφορετική εικόνα σε όλη την επικράτεια του δήμου, δεν παρέλειψε όμως να ζητήσει και από τους δημότες να επιδεικνύουν επίσης υπευθυνότητα, ώστε οι χώροι που καθαρίζονται να μην επανέρχονται στην ίδια κατάσταση κάθε φορά που αποχωρούν τα συνεργεία καθαριότητας.


πηγή:
paratiritis-news.gr / Θωμάς Σταμούλης
επιμέλεια: inkomotini

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews