inkomotininews@gmail.com

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρώνειας - Σαπών

Στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών, στις Σάπες συνεδριάζει αύριο Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014, και ώρα 19.00, το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρώνειας – Σαπών με τα παρακάτω θέματα:

1.  Έγκριση υποβολής πρότασης με τίτλο «Αγροτική παραγωγή-Τουρισμός (ανάδειξη ευκαιριών) του Δήμου Μαρωνείας Σαπών».

2.  Άσκηση δικαιώματος προαίρεσης στη σύμβαση για την προμήθεια υδραυλικού υλικού στο Δήμο Μαρωνείας-Σαπών.

3.  Λήψη απόφασης για κατανομή πιστώσεων στα σχολεία αποκλειστικά για κάλυψη δαπανών θέρμανσης.

4.  Διενέργεια διαγωνισμού για τη μίσθωση κτιρίου για τη στέγαση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών.

5.       1η αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών χρήσης 2014.

6.       Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης ως προς τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών Δ’ τριμήνου χρήσης 2013.

7.       Έγκριση προϋπολογισμού Κοινωφελούς Επιχείρησης Μαρώνειας-Σαπών χρήσης 2014.

8.       Έγκριση ετησίου προγράμματος δράσης ΚΕΜΑΣ 2014.

9.       Λήψη  απόφασης για αμοιβή προέδρου  της  ΚΕΜΑΣ  για το  έτος 2014.

10.     Εγκριση ή μη  υποβολής πρότασης στην πρόσκληση του ΥΠΕΚΑ (ΕΠΠΕΡΑΑ) «Δράσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΞΕ) και δευτερευόντως  έργα αξιοποίησης  Ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) σε υφιστάμενα σχολικά κτίρια» με κωδικό 1.18, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη, Αξονας Προτεραιότητας 1: «Προστασία  Ατμοσφαιρικού Περιβάλλοντος και Αστικές  Μεταφορές-Αντιμετώπιση Κλιματικής  Αλλαγής-Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας», Κωδικοί: 40-41-42-43.

11.     Ανάδειξη κατόπιν κληρώσεως Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του για τη σύσταση επιτροπής για την παραλαβή έργων προϋπολογισμού άνω των 880,00 €, για το έτος 2014.

12.     Ανάδειξη κατόπιν κληρώσεως  δύο Δημοτικών  Συμβούλων  καθώς και των αναπληρωτών τους, για την συγκρότηση  της επιτροπής παραλαβής  μικρών έργων-εργασιών  συντήρησης προϋπολογισμού έως  5869,00 €  για το έτος  2014.

13.     Ανάδειξη κατόπιν κληρώσεως  Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του για την σύσταση επιτροπής για την παραλαβή μεταφορών, εργασιών και εν γένει υπηρεσιών που δεν υπάγονται  στο Ν. 3669/2008 «Κώδικας  Δημοσίων Έργων», σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ.  28/80 που  παρέχονται στο Δήμο, για το έτος 2014.

14.     Λήψη απόφασης επί αιτήσεως του ΔΕΛΗ ΜΕΜΕΤ-Μεμέτ του Ραμαδάν για χορήγηση ή μη αδείας βόσκησης των ζώων του (9 βοοειδή και 5 μοσχάρια) στο βοσκότοπο Παμφόρου.

15.     Λήψη απόφασης επί αιτήσεως της  κας Βασιλειάδου Μαρίας του Γαβριήλ για αποζημίωση με ποσό 2000 € για οικόπεδο της εκτάσεως 4250 τμ στην τοποθεσία «ΑΛΩΝΙΑ» Σαπών για το έτος 2013 από το Δήμο στο οποίο οικόπεδο είναι εγκατεστημένες λυόμενες οικίες παλιννοστούντων.

16.     Λήψη απόφασης επί αιτήσεως Κενανίδη Γεράσιμου του Ιωάννη για διαγραφή ή όχι ποσού 5.566,75€ το οποίο βεβαιώθηκε για δημοτικό οικόπεδο το οποίο είχε δοθεί στον πατέρα του Κενανίδη Ιωάννη του Στεργίου με την 1/2002 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του τότε Δήμου Σαπών επειδή δεν κατασκευάστηκε οικία μέσα στην νόμιμη προθεσμία και η κυριότητα του οικοπέδου επανήλθε στο Δήμο.

17.     Λήψη απόφασης επί αιτήσεως  της  Πολυχρονιάδου Σιδερής-Νεκταρίας του Γεωργίου  για διαγραφή  οφειλής  ποσού 13.421,37  € το οποίο βεβαιώθηκε για δημοτικό οικόπεδο που  της δόθηκε στις Σάπες με την υπ’ αριθμ. 1/2002 απόφαση ΔΣ του τότε Δήμου Σαπών επειδή δεν έκτισε την οικία της μέσα στην νόμιμη προθεσμία και η κυριότητα του οικοπέδου επανήλθε στο Δήμο.

18.     Λήψη απόφασης επί αιτήσεως της κας Μπόνια Βασιλικής για διαγραφή αχρεωστήτως βεβαιωθέντος ποσού 1.945,90 € στο όνομά της.

19.     Λήψη απόφασης  επί  αιτήσεων α) Χατζή Μεμέτ Εμινέ του Μουσταφά β) Δαγκαλάκη Διαμάντως του Θεοχάρη γ) Χαλήλ Χουσεϊν του Μεχμέτ και δ) Μουσταφά Μουσταφά του Σαλή για αποζημίωση  ή μη  ζημιάς που υπέστησαν  σε αγρό τους από υπαιτιότητα του Δήμου.

20.     Έγκριση πρωτοκόλλου αποζημίωσης  αγρότη που υπέστη ζημιά από υπαιτιότητα  του Δήμου και ψήφιση  της σχετικής   πίστωσης. 

21.     Λήψη απόφασης επί αιτήσεως Α) του κ. Ντάλια Μιχαήλ του Γεωργίου κατοίκου Χαμηλού και β) Χαλήλ Σαλή Σεραφετίν του Σαλή κατοίκου Αρίσβης για μείωση δημοτικών τελών (άρθρο 202 του Ν. 3463/06).

22.     Καθορισμός θέσεων για την άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου.

23.     Χορήγηση άδειας λειτουργίας επιχείρησης προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου για το ευρισκόμενο στην Κρωβύλη κατάστημα «καφενείο» του Μπεκλεμετζή Γιοκχάν του Χουσεΐν.

24.     Λήψη απόφασης για επιχορήγηση συλλόγων.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews