inkomotininews@gmail.com

Στηρίζει Μάνο ο Πανθρακικός

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Στις επικείμενες εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης, ο Πανθρακικός στηρίζει ενεργά την υποψηφιότητα του νυν Προέδρου της Ένωσης και Αντιπροέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κ. Μάνου Γαβριηλίδη.

Η υποστήριξη προς το πρόσωπο του κ. Γαβριηλίδη οφείλεται στα όσα μέχρι σήμερα ο ίδιος πρόσφερε στον τόπο μας αλλά και στον ποδοσφαιρικό αθλητισμό, ερασιτεχνικό και επαγγελματικό.

Η πολύχρονη παρουσία στη θέση αυτή του δίνουν τη δυνατότητα και το πλεονέκτημα να είναι γνώστης των όσων ζητημάτων και προβλημάτων αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο, και ταυτόχρονα η μέχρι τώρα πορεία του και ενασχόληση του αποδεικνύουν τις ικανότητές του.

Με τις πράξεις και ενέργειές του υπηρετεί με σοβαρότητα και συνέχεια τη διαφάνεια, με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης να μένει μακριά από διαφθορές, σκάνδαλα, οικονομικές ατασθαλίες, πλαστά έγγραφα κ.τ.λ., σε μια εποχή που το ελληνικό ποδόσφαιρο βάλλεται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα.

Βοήθησε μέσω του θεσμικού του ρόλου στη διοργάνωση και διεξαγωγή στην τόπο μας, την Κομοτηνή, διεθνών ποδοσφαιρικών τουρνουά και αγώνων στο νομό Ροδόπης. Διοργανώσεις που βοήθησαν και εξακολουθούν να βοηθούν και να στηρίζουν τον τόπο μας θεσμικά, οικονομικά αλλά και τουριστικά.


Του ευχόμαστε θερμά καλή επιτυχία και να συνεχίσει το δημιουργικό έργο του».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews