inkomotininews@gmail.com

ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης: «Όλοι στο αγροτικό συλλαλητήριο της Δευτέρας στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής»

«Ο αγώνας των αγροτών αφορά το σύνολο της κοινωνίας μας».

Κάλεσμα παλλαϊκής συμμετοχής στο αγροτικό συλλαλητήριο της Δευτέρας στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, κατηγορώντας ταυτόχρονα τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Άρη Γιαννακίδη...
...για επικοινωνιακές «φούσκες».

Στην ανακοίνωσή της η νομαρχιακή επιτροπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρει:  

«Ο ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει τον μεγαλειώδη αγώνα των αγροτών και δηλώνει με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι για την κυβέρνηση της Αριστεράς ο πρωτογενής τομέας θα είναι ο τομέας πάνω στον οποίο θα στηριχθεί η συνολική ανασυγκρότηση της χώρας.

Οι αγρότες υπερασπίζονται όχι μόνο το δικαίωμά τους για δουλειά, αλλά για να μην εξαφανιστεί η μικρομεσαία αγροτιά της πατρίδας με άμεσες επιπτώσεις στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Είναι φανερό πια ότι οι επικοινωνιακές “φούσκες” του περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Άρη Γιαννακίδη δεν μπορούν να σκεπάσουν και να καταλαγιάσουν τη οργή των αγροτών της περιφέρειάς μας.

Η ουσιαστική στήριξη των αγώνων των αγροτών και των κτηνοτρόφων είναι παράλληλα και στήριξη της ποιότητας ζωής των ίδιων των πολιτών.

Ο "κοινωνικός αυτοματισμός" που επιχειρείται εκ μέρους της κυβέρνησης και των συστημικών δημοσιογράφων δεν περνά, γιατί η ίδια η κοινωνία αντιλαμβάνεται τι σημαίνει η πάλη αυτή.


Ο αγώνας των αγροτών  είναι υπόθεση όλων μας. Καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν  τη Δευτέρα τη νέα κινητοποίηση του αγροτικού κόσμου της Ροδόπης στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews