inkomotininews@gmail.com

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τεσσάρων κλεπταποδόχων στην Κομοτηνή

Δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών, ηλικίας 28, 30, 31 και 60 ετών, για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, σχηματίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.
  
Ειδικότερα...
...στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών για την εξιχνίαση κλοπών και εντοπισμό κλεμμένων αντικειμένων, βρέθηκαν στην κατοχή των προαναφερθέντων, διάφορα αντικείμενα τα οποία αποτελούν προϊόντα κλοπών.

Συγκεκριμένα:

·   Στην κατοχή του 30χρονου βρέθηκε μία ηλεκτρική οικιακή συσκευή, την οποία όπως προέκυψε, άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης είχε αφαιρέσει τον Ιανουάριο του 2014 κατά τη διάρρηξη οικίας στον Προφήτη Ηλία Ροδόπης, και στη συνέχεια τη διέθεσε σε αυτόν έναντι χρηματικής αμοιβής.

·   Στο κατοχή του 28χρονου βρέθηκε μία ηλεκτρονική συσκευή, την οποία όπως προέκυψε, άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης, είχε αφαιρέσει το βράδυ της 19ης-1-2014, κατά τη διάρρηξη καταστήματος στους Σιδηράδες Ροδόπης, και ακολούθως τη διέθεσε σε αυτόν έναντι χρηματικής αμοιβής.

·   Στην κατοχή του 31χρονου και του 60χρονου, βρέθηκαν 50 κιλά μπρούτζινα αντικείμενα, τα οποία όπως προέκυψε, άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης, είχε αφαιρέσει τη νύχτα της 19ης προς 20ης Ιανουαρίου 2014, από το κοιμητήριο της Αμβροσίας Ροδόπης, και στη συνέχεια τα διέθεσε σε αυτούς έναντι χρηματικής αμοιβής.

Όλα τα παραπάνω αντικείμενα κατασχέθηκαν, και οι δύο ηλεκτρικές οικιακές συσκευές αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.


Οι δράστες δεν συνελήφθησαν, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews