inkomotininews@gmail.com

Αστυνομικές Ενώσεις ΑΜ-Θ προς Αρχηγό ΕΛ.ΑΣ.: «Οι νέοι Αρχιφύλακες να εκπαιδευτούν στη Σχολή της Κομοτηνής»

Την παράλληλη λειτουργία – εκτός από τη Βέροια – και στις εγκαταστάσεις της σχολής αστυφυλάκων Κομοτηνής, τμημάτων νέων αρχιφυλάκων σχετικού σεμιναρίου, ζητούν με κοινή επιστολή τους από τον Αρχηγό της Αστυνομίας οι πρόεδροι των επτά αστυνομικών συνδικαλιστικών ενώσεων...
...της Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης.

Αναλυτικά στην επιστολή τους αναφέρουν:

«Οι Ενώσεις μας, αμέσως μετά την ανακοίνωση των επιτυχόντων αστυνομικών στις προαγωγικές εξετάσεις αρχιφυλάκων, έγιναν αποδέκτες πολλαπλών αιτημάτων από τα επιτυχόντα μέλη τους, που εκδήλωσαν την επιθυμία να πραγματοποιήσουν την προβλεπόμενη από τους κανονισμούς εκπαίδευση (σεμινάριο), στις εγκαταστάσεις του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής της Σχολής Αστυφυλάκων, αντί της Σ.Μ.Ε.Β.Ε που εδρεύει στη Βέροια, για λόγους εξυπηρέτησης του οικογενειακού τους προγραμματισμού.

Κατόπιν αυτών, παρακαλούμε θερμά όπως εξετάσετε με διαταγή σας το ενδεχόμενο αυτό, πραγματοποίησης δηλαδή της συγκεκριμένης εκπαίδευσης  και  στις εγκαταστάσεις του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής παράλληλα με την Σ.Μ.Ε.Β.Ε., τουλάχιστον για τους εκφράζοντες σχετική επιθυμία επιτυχόντες συναδέλφους μας (νεοπροαχθέντες Αρχ/κες), πληρούντων των αναγκαίων υπηρεσιακών όρων αριθμητικής στελέχωσής της.

Εκτίμησή μας είναι ότι θα υπάρξει ικανοποιητική εκδήλωση επιθυμίας, σε πανελλήνια βάση, καθόσον πέραν των επιτυχόντων συναδέλφων μας της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ. που καθολικά θα προτιμήσουν το Τ.Δ.Α. Κομοτηνής, θα υπάρξουν και αρκετοί ακόμη ενδιαφερόμενοι από την λοιπή επικράτεια, οι οποίοι κατάγονται από την ευρύτερη περιοχή μας.

Στο σημείο αυτό επισημαίνεται ότι οι εγκαταστάσεις του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής είναι άρτιες, διαθέτουν την απαιτούμενη υλικοτεχνική υποδομή, πέραν του εξειδικευμένου διδακτικού προσωπικού, και σε θετική περίπτωση θα μπορούσαν ΑΜΕΣΑ και ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ να φιλοξενήσουν τη συγκεκριμένη εκπαίδευση».

ΓΙΑ   ΤΑ   ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ:

- Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Α.Υ. ΡΟΔΟΠΗΣ: ΤΖΑΤΖΑΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

- Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Α.Ε.Α.Α.Μ.Θ.: ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

- Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σ.Ε.Α.Υ. ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ: ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 

- Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σ.Α.Υ. ΔΡΑΜΑΣ: ΔΑΝΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

- Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Α.Υ.Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ: ΙΜΒΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΑΣ

- Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σ.Κ.Α.Ν. ΞΑΝΘΗΣ: ΜΑΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


- Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σ.Ε.Α.Υ. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: ΑΚΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews