inkomotininews@gmail.com

Πρωτοπορούν οι Ακαδημίες του ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή

Μια καινοτόμα ημερίδα, με θέμα «Πως οι προσδοκίες των γονέων επηρεάζουν την ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών και την επίδοσή τους», διοργάνωσε η Ακαδημία Fair Play του ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή, σε συνεργασία με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ, με τους γονείς ωστόσο των μικρών ποδοσφαιριστών να απαξιώνουν την τόσο σημαντική αυτή ενέργεια...
...που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή, καθώς ελάχιστοι προσήλθαν...


Για το θέμα μίλησε η ψυχολόγος MSc της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ειρήνη Ρέρα, επισημαίνοντας με έμφαση ότι οι γονείς δεν θα πρέπει να είναι καταπιεστικοί απέναντι στα παιδιά τους.


«Όχι» στον πιεστικό τρόπο αντιμετώπισης των παιδιών προκειμένου «να πετύχουν», λέει και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και σκάουτερ της ομάδας κ. Κυριάκος Αλεξανδρίδης.


Η Ακαδημία Fair Play του ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της ψυχολογίας, όπως σημείωσε ο Υπεύθυνός της κ. Ανέστης Σπυριάδης.


Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης κ. Μάνος Γαβριηλίδης, ο οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία.


Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης κ. Μάνος Γαβριηλίδης, ο οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία.


Στην εκδήλωση παράλληλα, ο Dr Ιωάννης Τζοβενής, ερευνητής ΕΚΠΑ, μίλησε για τις ευεργετικές δράσεις της σπιρουλίνας (spirulina) στους αθλητές, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για φυσικό προϊόν και όχι για φαρμακευτικό σκεύασμα. 


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών Fair Play του
ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή, κ. Ανέστης Σπυριάδης
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης
κ. Μάνος Γαβριηλίδης
Οι ομιλητές της εκδήλωσης κ.κ.
Ειρήνη Ρέρα και Ιωάννης Τζοβενής
Ο κ. Κυριάκος Αλεξανδρίδης, σκάουτερ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ









Στους παριστάμενους προσφέρθηκαν και
κεράσματα παρασκευασμένα από spirulina








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews