inkomotininews@gmail.com

"Φελίνα Καζάκου-Βρούζου": "Η Πολιτεία οφείλει να εμπιστευθεί τα επιμελητήρια"

Σε ανακοίνωσή της η υποψήφια δήμαρχος Κομοτηνής της ΝΔ με την παράταξη "Εμείς η πόλη", κ. Φελίνα Καζάκου-Βρούζου, αναφέρει:

«Τα επιμελητήρια είναι ένας από τους ελάχιστους θεσμούς, που λειτουργούν αποτελεσματικά και με συνέπεια στη χώρα μας, είναι οργανισμοί που εδώ και δεκαετίες έχουν ανταποκριθεί στις ανάγκες των μελών τους έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

Αυτή λοιπόν τη δύσκολη περίοδο της κρίσης, η Πολιτεία οφείλει να τους εμπιστευθεί. Να αξιοποιήσει ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες και την εμπειρία τους. Και όχι να τα αποδυναμώσει.

Ως υποψήφια Δήμαρχος Κομοτηναίων, με υποψήφια μέλη της ομάδας μου, δεν θα ήταν δυνατό να μη θελήσω να αφουγκραστώ τα προβλήματά τους, να ακούσω τα μηνύματα αγωνίας που εκπέμπουν, να τους παρουσιάσω το πρόγραμμα που μεθοδικά εκπονούμε για ουσιαστικές τομές και μεταρρυθμίσεις που θα λύσουν τα δεσμά της ανάπτυξης και θα οδηγήσουν μια ώρα αρχύτερα στην έξοδο από την κρίση.

Η μαζική προσέλευση και η παραγωγή ιδεών στον διάλογο με τους κοινωνικούς φορείς, απέδειξαν περίτρανα πως ο τόπος μας πονάει. Η απραξία, η δογματικότητα και η ατολμία της νυν δημοτικής αρχής, το μόνο που επέφερε στον θεσμό των επιμελητηρίων, ήταν προβλήματα και μόνο προβλήματα. Αντί να δημιουργήσει συμμάχους, δημιούργησε εχθρούς. Αυτό είναι επιζήμιο για την πόλη μας, για τον τόπο μας. Δεν έχουμε περιθώρια για πισωγυρίσματα. Όποιος θέλει, μπορεί να μας ακούσει. Όποιος θέλει, μπορεί να μας παρουσιάσει τις προτάσεις του. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε μορφή διαλόγου.


Στον ανηφορικό δρόμο που καλούμαστε να διανύσουμε τα επόμενα χρόνια, δημοτική αρχή και επιμελητήρια οφείλουν να είναι σύμμαχοι. Αυτό απαιτεί ο επιχειρηματικός κόσμος, αυτό επιβάλλουν οι καιροί, αυτό εξυπηρετεί το συμφέρον του τόπου μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews