inkomotininews@gmail.com

ΔΗΜΑΡ στηρίζει Πετρίδη για τον Δήμο Κομοτηνής

Επίσημα πλέον η Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης της ΔΗΜΑΡ, στηρίζει τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιώργο Πετρίδη ενόψει των εκλογών του Μαΐου, στο ψηφοδέλτιο του οποίου συμμετέχει και η γραμματέας της Οργάνωσης κ. Αναστασία Χατζηνικολάου – Τσιλιγγίρη.

Στη σχετική ανακοίνωση της Οργάνωσης, σημειώνεται:

«Η Νομαρχιακή Οργάνωση Ροδόπης της Δημοκρατικής Αριστεράς αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση του Δημάρχου Κομοτηνής Γιώργου Πετρίδη για τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό του, της γραμματέως της Οργάνωσης, Αναστασίας Χατζηνικολάου – Τσιλιγγίρη.

Η Δημοκρατική Αριστερά αποτιμά θετικά τη θητεία του Γιώργου Πετρίδη στον πολυπολιτισμικό Δήμο Κομοτηνής, παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στη δύσκολη συγκυρία για την τοπική αυτοδιοίκηση και τη χώρα κατά την πρώτη περίοδο εφαρμογής του Καλλικράτη, σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας και θεσμικών ελλειμμάτων.      


Η Δημοκρατική Αριστερά πιστεύει στην ακηδεμόνευτη τοπική αυτοδιοίκηση και στηρίζει σε όλη την Ελλάδα αυτοδιοικητικά σχήματα που προέρχονται από την κοινωνία των πολιτών και υπηρετούν τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών σε προοδευτική κατεύθυνση, χωρίς να νοθεύουν το πολιτικό και αυτοδιοικητικό τους μήνυμα με θέσεις και προγράμματα που παραπέμπουν σε άγονες και ατελέσφορες κομματικές αντιπαραθέσεις».  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews