inkomotininews@gmail.com

Η Κυριακή (Κική) Γκαϊντατζή με τον Γιώργο Πετρίδη

H 23χρονη Κυριακή (Κική) Γκαϊντατζή, είναι χωρίς αμφιβολία από τα νεότερα πρόσωπα της Κομοτηνής – αν όχι η νεότερη – που θα λάβουν μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Συντάσσεται με τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη...
...με στόχο να συνεισφέρει με τις γνώσεις, τη φρέσκια αντίληψη και τον δυναμισμό της γενιάς της, στη διαμόρφωση και στην υλοποίηση της αυτοδιοικητικής πρότασης της «Κοινωνίας Πολιτών» για τον Δήμο Κομοτηνής.

Είναι τελειόφοιτη του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων Καστοριάς, και πρόκειται να ασχοληθεί με την ειδικότητά της, καθώς όπως αναφέρει είναι κάτι που όχι μόνο απλά επιθυμεί αλλά ταιριάζει στον χαρακτήρα και στις προσωπικές επιδιώξεις της.

Από την εισαγωγή της στο τμήμα είχε αναλάβει ενεργό δράση για το σχέδιο νόμου «Αθηνά» για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων της φοιτητικής κοινότητας.

Παράλληλα με τις σπουδές της έλαβε μέρος σε σεμινάρια και ημερίδες που διοργάνωσε το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με το γνωστικό της αντικείμενο.

Πολύ πριν τα φοιτητικά χρόνια, ξεκίνησε η ενασχόλησή της με την τοπική παράδοση και τον παραδοσιακό χορό, μια πορεία ετών, στο πλαίσιο της οποίας είχε συμμετοχές σε εγχώρια και διεθνή φεστιβάλ. Από το 1996 έως το 2013 συμμετέχει ανελλιπώς μέσω χορευτικών ομάδων τοπικών πολιτιστικών συλλόγων, στις εκδηλώσεις των «Ελευθερίων Θράκης» στην Κομοτηνή. «Ο χορός είναι κομμάτι του εαυτού μου», σημειώνει, «είναι ελευθερία ψυχής».

Είναι ενεργά παρούσα στην πολιτιστική ζωή της πόλης, ενώ αύριο θα τη συναντήσουμε και ως ομιλήτρια στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Άσης Κιούρα.

Επίσης, σχεδιάζει και λαμβάνει μέρος σε κοινωνικές δράσεις με χαρακτήρα ανθρωπιστικό και φιλανθρωπικό.


Αγαπά με πάθος την Κομοτηνή, την πόλη όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει με την οικογένειά της. «Η Κομοτηνή είναι η πόλη μου. Είναι η πόλη των χρωμάτων μου», αναφέρει. Πιστεύει στις δυνατότητες της περιοχής και των ανθρώπων της, και παροτρύνει τους νέους να μην απέχουν από τις εκλογές. «Η αποχή από τις εκλογές είναι αποχή από τα δρώμενα του τόπου. Συμμετέχοντας διεκδικείς ένα καλύτερο μέλλον», υποστηρίζει.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

....με στόχο να συνεισφέρει με τις γνώσεις, τη φρέσκια αντίληψη και τον δυναμισμό της γενιάς της...Τόπο στα νιάτα λοιπόν, αυτό χρειαζόμαστε!!!

Ανώνυμος είπε...

ναι, ναι το τοστακι το πιο απλα 3 ευρω στο μαγαζι σας,, που τα εχετε δει αυτα?
χρυσαφι βαζετε μεσα?
και θες να φας και απο την δημαρχεια τωρα?

ασε μας κουκλιτσα μου ( λεμε τωρα)

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews