inkomotininews@gmail.com

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον Νίκο Βαβατσικλή

«ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.» Ροδόπης:
«Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Ροδόπης με αίσθημα βαριάς θλίψης αποχαιρετά το συναγωνιστή Νίκο που μας άφησε ξαφνικά. Με χαμόγελο και πίστη στο δίκιο όσων αγωνίζονται, υπηρέτησε ακέραια μέχρι την τελευταία στιγμή τη μάχιμη και αδέσμευτη δημοσιογραφία. Όχι μόνο έδωσε φωνή σε όλα τα κινήματα...
...που αναπτύχθηκαν στη Ροδόπη, αλλά αποτέλεσε πάντα ενεργό κομμάτι τους. Σε μια περίοδο όπου η κρίση βαθαίνει, τα ΜΜΕ ρέπουν προς την ηττοπάθεια και την τρομοκρατία αναδεικνύοντας κάθε λογής Πρετεντέρηδες και Θεοδωράκηδες. Σ' αυτήν την οξυμένη και κρίσιμη περίοδο ο Νικόλας διάλεξε τον άλλο δρόμο. Αποτέλεσε πρότυπο αγωνιστή, πρότυπο αξιοπρέπειας. Επέλεξε να εκφράσει το ρεύμα της αμφισβήτησης και της εξέγερσης, χωρίς να λυγίσει και να φοβηθεί ποτέ. Σ' έναν άνθρωπο αθεράπευτα αισιόδοξο, όπως στο Νικόλα, χρωστάμε μια υπόσχεση ότι σε αυτόν τον δρόμο που συναντηθήκαμε, αυτόν τον άλλο δρόμο θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε μέχρι να δούμε την αισιοδοξία γραμμένη στα πρόσωπα όλων. Εκφράζουμε στην οικογένεια, τους φίλους του, τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας».


Δ.Ε.Υ.Α. Κομοτηνής:
«O Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Κομοτηνής, συγκλονισμένοι από τον πρόωρο χαμό του Νίκο Βαβατσικλή, εκφράζουν τη βαθύτατη λύπη τους και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους γονείς του».  

«ΠΟΛΗτική Ανατροπή» - Υποψήφια Δήμαρχος Ελένη Λαφτσή:
«Μας συγκλονίζει βαθύτατα η απώλεια του νεότατου συνανθρώπου μας Νίκου Βαβατσικλή, του οικογενειάρχη, του δημοσιογράφου, που τόσο πρόωρα και ξαφνικά έφυγε από κοντά μας. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και τις ευχές μου για κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του και στους δικούς του ανθρώπους, καθώς και στη δημοσιογραφική οικογένεια της Ροδόπης».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews