inkomotininews@gmail.com

Οι 20 πρώτοι υποψήφιοι του Μ. Κακουλίδη στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών

Μ. Κακουλίδης: «Μαχόμαστε ενάντια σε οργανωμένα συμφέροντα».

Τους πρώτους είκοσι υποψηφίους του συνδυασμού του «Συμπαράταξη Πολιτών» από το δημοτικό διαμέρισμα Σαπών, παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Μιχάλης Κακουλίδης...
...ενώ προσεχώς θα ανακοινώσει και τους υποψηφίους του δημοτικού διαμερίσματος Ξυλαγανής.

«Η παράταξή μας δίνει τον αγώνα για τη νίκη και μόνο γι αυτήν, απέναντι σε οργανωμένα συμφέροντα και κομματικούς μηχανισμούς που προσπαθούν να επιβληθούν το τελευταίο διάστημα», δήλωσε ο κ. Κακουλίδης, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα πως «οι δημότες δοκίμασαν τους τρεις άλλους υποψηφίους τα προηγούμενα χρόνια, τους δύο σε παλαιότερες διοικήσεις, και τους έστειλαν στο σπίτι τους, και τον έναν, τον σημερινό δήμαρχο, θα τον στείλει συντόμως».

Δεσμευόμενος μάλιστα πως θα τον χαρακτηρίζει η συνέπεια λόγων και έργων, τόνισε: «Μετά από πέντε χρόνια, και εφόσον οι ψηφοφόροι με έχουν τιμήσει με την ψήφο τους για δήμαρχο, θα αισθάνομαι πως έχω αποτύχει αν δεν έχω πραγματοποιήσει τουλάχιστον το 90% των υποσχέσεών μου. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος για καρέκλες, έχω ζήσει τη ζωή μου αγωνιζόμενος στα γήπεδα, στην πολιτική και στα χωράφια, και ολόκληρη η κοινωνία της Ροδόπης γνωρίζει τι άτομο είμαι και αν τηρώ τις υποσχέσεις μου».

Απευθυνόμενος προς τους υποψηφίους συμβούλους του, σημείωσε: «Τώρα έρχεται η δική μας εποχή και δεν πρέπει να απογοητεύσουμε κανέναν».

Τα είκοσι πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν, είναι:

Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Μαρωνείας - Σαπών, Επιχειρηματίας

Δανιήλ Εμμανουηλίδης, Πρόεδρος Γ.Σ. Σαπών, Κτηνοτρόφος, Αντιπρόεδρος τοπικής Νέας Δημοκρατίας

Δημήτριος Μαλλίδης, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Μιχάλης Ρούφος, Πρόεδρος Κτηνοτροφικού Συλλόγου Σαπών, Κτηνοτρόφος

Σάββας Κορονίδης, Μουσικός

Παύλος Ασλανίδης, Έμπορος

Κατερίνα Ζησίδου, Καθαρίστρια

Ειρήνη Δάμου, Ιδιωτική Υπάλληλος

Άγγελος Τιλκιτζής, Άνεργος

Αναστάσιος Παπαδόπουλος, Συνταξιούχος Στρατιωτικός

Ηλίας Δάγκαλης, Συνταξιούχος

Νικόλαος Πετμεζάς, Πρόεδρος Δημοτικός Κοινότητας Σαπών

Αχμέτ Χαλήλ, Εργάτης

Αμέτ Νιαζί Γκατζιάλ, Γεωργός

Γιουρτζάν Σαλή, Εργάτης

Ιφιγένεια Κουκλάκη, Εστιάτορας

Μανώλης Τσιάκος, Εκπαιδευτικός

Χουσεΐν Νεζμή, Ελεύθερος Επαγγελματίας

Παύλος Μαραντίδης, Άνεργος

Χασάν Εμινέ, Γεωργός



7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pame dinata gia na allaksoume auton ton topo

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΑΦΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΘΗΡΩΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΧΑΒΟΥΖΑ! ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΣΑΠΩΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω να ψηφίσουν σωστά οι δημότες των Σαπών για να μπορέσουμε να έχουμε ανάπτυξη....πάμε μπροστά Μιχάλη....

Ανώνυμος είπε...

στηριζουμε αυτον που λεει την αληθεια ξεκαθαρα και δεν κοροιδευει κανεναν...Λεει οτι εξεταζει την περιπτωση της επενδυσης χρυσου χωρις την χρηση ΚΥΑΝΙΟΥ αλλα πρωτη του προτεραιοτητα ειναι η αναβαθμιση της εξαθλιωμενης παραθαλασιας περιοχης απο Ιμερο εως τα Πετρωτα......Ψηφιστε για δημαρχο τον Κακουλιδη που εχει το θαρος να συγκρουστει με το καταστημενο και το εχει αποδειξει ολα αυτα τα χρονια....ΝΙΚΟΣ απο Ιμερο..

Ανώνυμος είπε...

Νίκο απο Ίμερο,πόσα σε πληρώνει για να πεις όσα λες ρε?Είπαμε να γλύφουμε αλλά εσύ το πήγες σε άλλο επίπεδο.Πες μου που αλλού στην Ελλάδα κάνουν χρήση κυανίου?(το έγραψες και με ΚΕΦΑΛΑΙΑ)είδατε χρυσό και σαν τις μύγες όλοι πάτε προς τα σκατά και νομίζετε οτι θα πάρετε και κομμάτι απο την τούρτα...

Ανώνυμος είπε...

εσείς που είστε κατά έχετε ακούσει τίποτα απ όλα αυτά που λένε στην μελέτη τους η εταιρεία...δεν υπάρχει κυάνιο..γιαυτό δεν φωνάζετε??? διαβάστε την μελέτη και μετά......

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΜΒΕΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ; ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ! ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΣΗ ΚΥΑΝΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ! ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ! ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews