inkomotininews@gmail.com

Ποιοι θα ανακοινωθούν αύριο ως υποψήφιοι των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Ροδόπη

Εννέα υποψήφιες και υποψήφιους στη Ροδόπη, θα ανακοινώσει αύριο Σάββατο 12/4 σε συνέντευξη Τύπου στην Κομοτηνή, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του συνδυασμού «Μακεδονία-Θράκη-Ελλάδα μας» των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Τέρενς Κουίκ.

Ανάμεσά τους, με επικεφαλής υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης τον οικονομολόγο και αξιωματικό ε.α. του στρατού κ. Κωνσταντίνο Βουζουκίδη...
...τοπικά στελέχη των ΑΝ.ΕΛ. ,όπως οι κύριοι Χρήστος Μαντζικίδης, Νίκος Κατσίμπρας, Δημήτρης Σταθάκης και Σωτήρης Δαδινίδης, καθώς επίσης και άφθαρτοι πολίτες με άποψη, όπως μία καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας, μία ειδικός εφαρμογών πληροφορικής, μία άνεργη παλιννοστήσασα ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ, ένας γεωπόνος, και ένας αξιωματικός ε.α. του στρατού.

«Διαμορφώνουμε μια δυναμική σύνθεση ψηφοδελτίου, με βασικό γνώρισμα την ενεργοποίηση πολιτών με επαγγελματική επάρκεια, κοινωνική καταξίωση, και τόλμη να εκπροσωπήσουν μια πολιτική φιλοσοφία με επίκεντρο τις ανάγκες των Θρακιωτών και με γνώμονα την προάσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων της περιοχής μας», σημείωσε ο κ. Βουζουκίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews