inkomotininews@gmail.com

Καλεσμένη της Φελίνας η Ρόδη Κράτσα, θα δώσει διάλεξη την Κυριακή

«Ζωντανές τοπικές κοινωνίες μέσα στην ενωμένη Ευρώπη – Ο ρόλος των γυναικών». Αυτό είναι το θέμα της διάλεξης που θα δώσει η...
...Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου κ. Ρόδη Γκράτσα στην Κομοτηνή, μετά από πρόσκληση της υποψηφίας δημάρχου Κομοτηνής κ. Φελίνας Καζάκου-Βρούζου.

«Η επιτυχία της ευρωπαϊκής πολιτικής εξαρτάται από την εφαρμογή της στις τοπικές κοινωνίες ως προς τη νομοθεσία, τις αναπτυξιακές στρατηγικές και τις χρηματοδοτήσεις.  Οι τοπικές κοινωνίες είναι οι κατεξοχήν εταίροι της Ευρώπης για μια Ευρώπη εύρωστη, που εξασφαλίζει ευκαιρίες και θέσεις εργασίας για όλους τους πολίτες της. Η προσπάθεια αυτή έχει ανάγκη όλο το ανθρώπινο δυναμικό των τοπικών κοινωνιών. Οι γυναίκες αποτελούν μία μεγάλη πηγή ανθρώπινου δυναμικού που δεν έχει πλήρως αξιοποιηθεί. Το ΕΣΠΑ και άλλα αναπτυξιακά εργαλεία, δίνουν την ευκαιρία να πετύχουμε τους στόχους για συνοχή, ανταγωνιστικότητα και απασχόληση», σημειώνεται στη σχετική αναγγελία της εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Απριλίου, στις 19:00, στη Λέσχη Κομοτηναίων.


Στον ίδιο χώρο, σύμφωνα με ανακοίνωση της νομαρχιακής επιτροπής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας, θα πραγματοποιηθεί και «ανοιχτή  συνάντηση με  συντοπίτες μας και τα μέλη της Νομαρχιακής Συνέλευσης».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews