inkomotininews@gmail.com

Αποσύρεται ο Γ. Ρεφειάδης από τις εκλογές του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής

Ο πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου, και εκ νέου υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές της 27ης του μήνα, αφενός αποσύρεται από τη διαδικασία, αφ’ ετέρου παραιτείται και από τη θέση του.

Σε ανοιχτή του επιστολή αναφέρει με πίκρα τους λόγους που τον ωθούν στη συγκεκριμένη ενέργεια:

«Αδέρφια μου συνκυνηγοί, στην πορεία των οκτώ ετών που υπηρέτησα εθελοντικά την οικογένεια των κυνηγών από θέσεις διαφόρων αξιωμάτων μέσα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής, προσπάθησα να δώσω όλοι την ενέργειά μου για το καλό του κυνηγιού και του κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής.

Πιστεύω ότι το έργο που πραγματώθηκε είναι μεγάλο, ουσιαστικό και με βαρύτητα, όπως άλλωστε άρμοζε στον Σύλλογό μας. Απόδειξη των πεπραγμένων είναι όλα τα απτά έργα που μένουν ως παρακαταθήκη αλλά και το επίπεδο της καλής φήμης που δικαίως κατέκτησε ο Σύλλογός μας πανελληνίως, ως πρωτοπόρος, καινοτόμος και με ηγετική εμφάνιση τουλάχιστον σε επίπεδο Θράκης.

Η χρηστή Διοίκηση αντικατοπτρίζεται, εκτός από τα πεπραγμένα του Συλλόγου μας και στην καλή οικονομική επιφάνεια που έχει σήμερα, παρόλη την μείωση των εσόδων του λόγω της μη έκδοσης πολλών αδειών συνέπεια της οικονομικής κρίσης και της προσκόλλησης μελών μας σε άλλους Συλλόγους.

Όπως είναι γνωστό το παρόν χρονικό διάστημα διανύουμε μία περίοδο προ των εκλογών που ορίστηκαν στις 27 Απριλίου 2014, προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος που έχει εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον από πολλούς νέους υποψήφιους για το Δ.Σ του Συλλόγου μας , και πιστεύω ότι νέοι άνθρωποι δύναται να κομίσουν και νέες ιδέες.

Για πρώτη φορά όμως μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που υπηρέτησα εθελοντικά τον Σύλλογο διαπιστώνω μια μεγάλη ένταση μεταξύ των υποψηφίων συμβούλων η οποία με λυπεί και με προβληματίζει. Δεν μου άρεσε ποτέ να βλέπω αδέρφια της ίδιας κυνηγετικής οικογένειας να αλληλοσπαράσσονται και τελικώς να διασπώνται όπως έχει γίνει τελικώς και σε γειτνιάζοντες κυνηγετικούς Συλλόγους Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης.

Θέλω να ευχαριστήσω από βάθος καρδιάς όλα τα αδέρφια μου που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια στα Διοικητικά Συμβούλια τα παραρτήματα και το προσωπικό του Συλλόγου μας που το αγαπώ σαν παιδιά μου.

Επειδή η ακραία και άνευ λογικής αντιπαράθεση επικεντρώνεται στο πρόσωπό μου ως προέδρου και ως υποψήφιος εκ νέου στην θέση του Προέδρου , αντιλαμβανόμενος τους κινδύνους που ελλοχεύουν από μια πιθανή διάσπαση του Συλλόγου μας, πράγμα που δεν επιθυμώ για κανέναν λόγο και προκειμένου να διασφαλίσω την ενότητα και την ομοψυχία, θέτοντας στο περιθώριο την οποιαδήποτε φιλοδοξία μου αποσύρω την υποψηφιότητά μου και ταυτόχρονα παραιτούμαι από το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής.

Εύχομαι το σχήμα που θα προκύψει στις 27-04-2014 να είναι ενωτικό και αντάξιο του Μεγάλου Συλλόγου μας.


Καλή επιτυχία σε όλους του υποψηφίους και να θυμάστε ότι θα βρίσκομαι αρωγός πάντα στο πλευρό του Κυνηγετικού Συλλόγου όποτε αυτός με χρειασθεί».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews