inkomotininews@gmail.com

Το δώρο του Δ. Σταμάτη στη Φελίνα

Το παρασκήνιο της υποψηφιότητας Ερτζάν.

Η ξεχωριστή ανακοίνωση της υποψηφιότητας του νομικού συμβούλου της Κοινοπραξίας Καπνοπαραγωγών Ροδόπης κ. Αχμέτ Ερτζάν στο ψηφοδέλτιο της κ. Φελίνας Καζάκου-Βρούζου, δεν έγινε τυχαία. Υπήρξε άλλωστε σχετική άνωθεν οδηγία:
να αναδειχθεί δεόντως…

Ο κ. Ερτζάν τις τελευταίες εβδομάδες αποτέλεσε μήλο της έριδος· ανάμεσα στους δύο υποψήφιους περιφερειάρχες ΑΜ-Θ κ.κ. Παυλίδη και Γιαννακίδη, και στην υποψήφια δήμαρχο Κομοτηνής κ. Φελίνα Καζάκου-Βρούζου.

Και καθοριστικό ρόλο κατά πως φαίνεται στην εξέλιξη των πραγμάτων, διαδραμάτισε η στενή φιλία του προέδρου της ΝΟΔΕ Ροδόπης ΝΔ κ. Ντίνου Μορφακίδη, με το «το δεξί χέρι» του πρωθυπουργού, υπουργό επικρατείας, κ. Δημήτρη Σταμάτη.

Εν αρχή πραγματοποιήθηκαν δύο – τουλάχιστον – επισκέψεις στο Μαξίμου και συναντήσεις με τον κ. Σταμάτη, «κλιμακίου» της Κομοτηνής, με επικεφαλής τον κ. Μορφακίδη, και τη συμμετοχή της υποψήφιας δημάρχου, εκπροσώπων αγροτών και καπνοπαραγωγών, και στη μία εξ αυτών του ιδίου του κ. Ερτζάν.

Στον τελευταίο προτάθηκε το ψηφοδέλτιο της κ. Καζάκου αλλά και εκείνο του κ. Παυλίδη, στο οποίο και είχε δεχθεί να συμμετάσχει, όμως εν συνεχεία υπαναχώρησε (όπως και ο «πρόεδρος» Α. Κουρτ της αυτοαποκαλούμενης «τουρκικής ένωσης Ξάνθης»). Ο κ. Ερτζάν μάλιστα ισχυριζόταν κατόπιν ότι τελικά δεν προτίθεται να κατέλθει ως υποψήφιος πουθενά, «για να μην καεί». Όμως, το στενό πρέσινγκ από το Μαξίμου, αλλά και μια κλήση του από το τουρκικό προξενείο, τον έστειλαν τελικά στην «αγκαλιά» της Φελίνας… 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews