inkomotininews@gmail.com

17χρονος Γάλλος που είχε εξαφανιστεί, βρέθηκε στην Κομοτηνή

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:

«Ο Οργανισμός προέβη άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για τη φιλοξενία του νεαρού εξαφανισθέντα γαλλικής υπηκοότητας κατόπιν σχετικού αιτήματος από τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας της Κομοτηνής, κ. Ζιώγα...
...στις 18 Μαΐου 2013.  

Για την εξαφάνιση του Γάλλου εφήβου, η οποία είχε δηλωθεί 2 μέρες νωρίτερα στις γαλλικές αστυνομικές αρχές, ενημερώθηκε το τμήμα SIRENE σε Ελλάδα και Γαλλία, καθώς και ο Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Κομοτηνής.  

Παράλληλα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τον εντοπισμό του νεαρού Γάλλου υπηκόου ενημέρωσε την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 στη Γαλλία, όπως και την οργάνωση προστασίας των παιδιών «LA MOUETTE», μεριμνώντας με απόλυτη υπευθυνότητα και σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και τις γαλλικές αρχές για την ασφαλή διαμονή του 17χρονου μέχρι την άφιξη των γονέων του στη Θεσσαλονίκη.


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά την Ελληνική Αστυνομία, το Προξενείο της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη, την Αντιεισαγγελία Πρωτοδικών Κομοτηνής και τους εθελοντές για την άμεση κινητοποίησή τους, όπως και όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες, οι οποίοι συνέβαλαν στον εντοπισμό του νεαρού. Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας όλων καταφέραμε να εξασφαλίσουμε για ένα ακόμα παιδί που εξαφανίστηκε την ασφαλή επιστροφή του στην οικογένεια του».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews