inkomotininews@gmail.com

Ποιος μισεί την Ελλάδα;! «Πόλεμος» μεταξύ Μ. Γλέζου και Κυβέρνησης

«Καμιά φορά σκέφτομαι ότι ίσως και μισούν αυτόν τον τόπο!».

Αυτή η αποστροφή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην ομιλία του στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση...
...ήταν αρκετή για να προκαλέσει τη σφοδρότατη αντίδραση του Μανώλη Γλέζου.

Ο τελευταίος, σε ανακοίνωσή του, τονίζει μεταξύ άλλων:

«Αυτοί μισούν τη Χώρα, όταν αφήνουν 4.000 ανθρώπους να φτάνουν στο σημείο να αυτοκτονούν από την οικονομική απελπισία».

Το επίμαχο απόσπασμα της ομιλίας Σαμαρά:

«Η Ελλάδα δεν βρίσκεται πια στον αστερισμό του περίφημου Grexit, της εξόδου από το ευρώ. Βρίσκεται στον αστερισμό του Grecovery, δηλαδή λίγο πριν αρχίσει η ανάκαμψη.

Αυτή τη μεγάλη ανατροπή μερικοί δεν μπορούν να τη χωνέψουν. Δεν τους πάει. Τους χαλάει τη διάθεση.

Αλλά αυτό δεν είναι μόνο μικροψυχία εκ μέρους τους! Φτάνει στα όρια της υπονόμευσης της χώρας! Δεν ξέρω αν αντιπαθούν αυτόν τον τόπο.

Καμιά φορά σκέφτομαι ότι ίσως και μισούν αυτόν τον τόπο!

Είτε το καταλαβαίνουν είτε όχι, είτε το κάνουν από πρόθεση είτε από σύγχυση, την υπονόμευση της χώρας επιχειρούν. Το κάνουν με δηλητηριώδη λαϊκισμό κάθε μέρα».

Η ανακοίνωση του Μ. Γλέζου:

«Όποιος αγαπάει τον τόπο του δεν τον ξεπουλά με πρόσχημα τις επενδύσεις. Όποιος αγαπάει τον τόπο του δεν τον ξεπουλά με άλλοθι την ανεργία.

Είναι ντροπή και αμετροέπεια αυτοί που κατάντησαν την Ελλάδα επαίτη του κόσμου να μιλούν και να κατηγορούν όσους διαφωνούν με την εγκληματική πολιτική που ακολουθούν, ότι μισούν τη Χώρα.

Αυτοί μισούν τη Χώρα, όταν αφήνουν 4.000 ανθρώπους να φτάνουν στο σημείο να αυτοκτονούν από την οικονομική απελπισία. Όταν αφήνουν 1.500.000 ανέργους και τη νέα γενιά να μεταναστεύει στο εξωτερικό. Όταν αφανίζουν τη μεσαία τάξη για να ωφεληθούν οι πολυεθνικές επιχειρήσεις.

Αυτοί μισούν τη Χώρα, που την άφησαν ξέφραγο αμπέλι στα χέρια των “κυρίων με τα κουστούμια”. Αυτοί μισούν τη Χώρα, που την σκλαβώνουν με δάνεια και αφήνουν τον Ελληνικό Λαό να πληρώνει τα σπασμένα.

Μέχρις εδώ. Δεν πάει άλλο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews