inkomotininews@gmail.com

Ο Πεταλωτής σε μυστικές συναντήσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ ενόψει θερμού Σεπτέμβρη

Τις τελευταίες δύο ημέρες, υπήρξε έντονη κινητικότητα στελεχών του ΠΑΣΟΚ που αγωνιούν...
...για το τι θα συναντήσουν μετά την επιστροφή τους από τις ολιγοήμερες διακοπές τους σε κυβέρνηση και κόμμα. Η ανησυχία τους είναι διάχυτη και για αυτόν τον λόγο έγιναν συναντήσεις και σχεδιασμοί ενόψει του θερμού φθινοπώρου.

Στις δυο αυτές ημέρες, έγιναν συναντήσεις από στελέχη που κινούνται παρασκηνιακά για να διαπιστώσουν τι τελικά μπορεί να συμβεί, αλλά κυρίως για τις κατευθύνσεις της ηγεσίας τους. Στελέχη όπως οι κύριοι Σαχινίδης, Πετσάλνικος, Καρχιμάκης, Πεταλωτής, Όθωνας, Τζάκρη και Διαμαντοπουλου.

Οι συζητήσεις μεταξύ αυτών των στελεχών ίδιες, καρμπόν θα λέγαμε: Όλοι πιο έντονα προβληματισμένοι αλλά και πιο ώριμοι. Επίσης πιο συγκαταβατικοί σε προσωπικό επίπεδο, προκειμένου να βρεθεί κάποια διέξοδος. Κοινή πεποίθηση τους , ότι το πρόγραμμα της κυβέρνησης δεν βγαίνει σε σχέση με τις απαιτήσεις της Τρόικα.


Γι’ αυτό και ανησυχούν για το που μπορεί να φτάσει η χώρα. Σκέπτονται διάφορες κινήσεις που θα μπορούσαν να γίνουν, τις συζητούν , τις μελετούν με προσοχή και πιθανόν να τις ετοιμάσουν κιόλας αφού όπως λένε, ένα μεγάλο μέτωπο κατά των απαιτήσεων της Τρόικας είναι πλέον κάτι που μπορεί να οργανωθεί καθώς δεν υπάρχουν αλλά περιθώρια . Ο κόσμος βρίσκεται στο κόκκινο, δεν έχει αλλά χρήματα να πληρώσει, και γενικώς φοβούνται την κοινωνική εξέγερση από ένα τυχαίο περιστατικό. Φοβούνται το ατύχημα και για αυτό αγωνιούν για το τι θα πράξει το κόμμα τους.

ΠΗΓΗ: http://egiakoumis.com/2013/08/03/%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%87%cf%8e%ce%bd-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1/

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: inkomotini

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews