inkomotininews@gmail.com

Η αποστολή του Πανθρακικού για το αυριανό φιλικό με την Canakkale Dardanelspor

Με 19 ποδοσφαιριστές αναχώρησε η αποστολή του Πανθρακικού για το εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με την τουρκική Dardanelspor.

Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε και το τελευταίο μεταγραφικό...
...απόκτημα της ομάδας, Ίγκορ, που πιθανόν να πραγματοποιήσει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Πανθρακικού παίρνοντας χρόνο συμμετοχής.

Αντίθετα, ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος, μετά τον τραυματισμό που είχε στο τελευταίο φιλικό με την Βέροια έμεινε στην Κομοτηνή. Η κατάστασή του πάντως δεν εμπνέει ανησυχία στο ιατρικό επιτελείο, και αναμένεται να μπει σε πλήρη ρυθμό προπονήσεων την ερχόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Κουτσόπουλος, Σέρεμετ, Μακρυδημήτρης, Παπαγεωργίου, Χασομέρης, Μπαικαρά, Χρήστου, Λαδάκης, Τζάνης, Καθάριος, Κάσες, Ζεκίνια, Πόποβιτς, Ντιόγκο, Μαμούτ, Ζδράβος, Μίκουλιτς, Ρομέου και Ίγκορ.

Ως γνωστόν, μετά την ακύρωση του φιλικού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι ιθύνοντες του Πανθρακικού «έκλεισαν» φιλικό για αύριο Κυριακή 4 Αυγούστου και ώρα 17:30, με την τουρκική Canakkale Dardanelspor που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της γείτονος.

Η Canakkale Dardanelspor ανέβηκε την περσινή χρονιά από τη Γ΄ κατηγορία, με 63 βαθμούς (18 νίκες, 9 ισοπαλίες και 7 ήττες).


Πέρα από τον εν λόγω φιλικό αγώνα, ο Πανθρακικός θα δώσει άλλους δύο, στο δημοτικό γήπεδο Κομοτηνής, με τον Εθνικό Γαζώρου και τον Άρη, στις 8 και 11 Αυγούστου αντιστοίχως.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews