inkomotininews@gmail.com

Με τον Γιώργο Πετρίδη και ο Λευτέρης Τσακμακίδης

Νέοι επιστήμονες συντάσσονται με τον Δήμαρχο Κομοτηνής.

Ο 34χρονος πολιτικός μηχανικός Λευτέρης Τσακμακίδης είναι ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Κομοτηνής Γιώργου Πετρίδη...
...στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.


Η παρουσία και η ενεργοποίηση νέων ανθρώπων είναι σημαντική και απαραίτητη στην παρούσα συγκυρία, δεδομένου ότι η κοινωνία και η τοπική αυτοδιοίκηση έχουν ανάγκη, περισσότερο από ποτέ, τη συμμετοχή νέων με επιστημονική γνώση που μπορεί να αξιοποιηθεί στη διαμόρφωση μιας ανανεωμένης αναπτυξιακής πρότασης για την περιοχή.  

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H Komotini pragmati xreiazetai nea atoma...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Λευτέρη! Ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους και ικανούς ανθρώπους.
Γερά να πάρουμε οι νέοι την τύχη στα χέρια μας και να μην είμαστε θεατές για αυτά που γίνονται για εμάς, χωρίς εμάς..

Ανώνυμος είπε...

Καλή αρχή στο Λευτέρη στη δύσκολη προσπάθεια που ξεκίνησε! Νέος με τεχνοκρατική αντίληψη, παιδεία και ήθος. Καλή επιτυχία στον αγώνα του!

Ανώνυμος είπε...

συναδελφε καλο κουραγιο, και καλη επιτυχια.
Πετρος

Ανώνυμος είπε...

Προχώρα γερά! Οι Πόντιοι μαζί σου!

Ανώνυμος είπε...

Από συζητήσεις καθημερινά διαπιστώνω την ανάγκη για αναννέωση και νέα, αφθαρτα πρόσωπα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Σε αυτή τη βάση, είναι μια πολύ αξιόλογη και επίκαιρη υποψηφιότητα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός νέος και ποιος άφθαρτος και ....γιατί κοιμάστε;. Ο άνθρωπος είναι σ΄όλη τη τωρινή θητεία του πετρίδη ντε μεκ επιστημονικός συνεργάτης παίρνει τα 1700 ευρουλάκια του κι ανάθεμα αν κούνησε το μικρό του δαχτυλάκι

Ανώνυμος είπε...

1) ΗΤΑΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ (ΟΧΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ).
2) ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΜΙΣΘΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ( ΑΝΩΝΥΜΕ 10:40 24/03/2014 ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ?)
3) Ο ΜΙΣΘΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 1700Ε ΑΛΛΑ 880Ε (ΓΙΑΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΑΤΑ?)
4) ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΕΡΓΩΝ Ε.Σ.Π.Α. (ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ) ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ: 32 ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΕΡΓΑ, ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 72.500.000Ε ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΞΗΣΗ 375% ΣΤΙΣ ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΔΩ: http://www.tsakmakidis.gr/?S=projectsEn
5) ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ ΑΝΩΝΥΜΕ 24/03/14 ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

1) Είτε ειδικό τον πεις είτε επιστημονικό δεν έχει σημασία. Πάντως νέος κι άφθαρτος δεν είναι αφού όπως ο ίδιος λέει ήταν "συνεργάτης" και του Δημάρχου Ιάσμου και του Μέγα Πετρίδη της Κομοτηνής
2) Προφανώς παραιτήθηκε αφού το μισθολόγιο του Αντιδημάρχου είναι μάλλον καλύτερο
3) & 4) Δεν είναι ιδιαίτερα ευφυές να εξασφαλίζεις τα εκατομμύρια για το Δήμο και να αρκείσαι στα 880. Εκτός αν πρέπει να τον υμνούμε ως ευεργέτη.
5) Φιλάκια....

Ανώνυμος είπε...

1) ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΩΝΥΜΕ 02-04-14 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΕ 880Ε ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ. ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.
2) Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
3) ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΙΜΗΣ.
4) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ ΜΗ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΚΛΕΓΩ ΚΙΟΛΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews