inkomotininews@gmail.com

(VIDEO) Τον Φεβρουάριο ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ

Αρχές Φλεβάρη, και πάντως μετά τη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε θα αποφασιστούν τα ονόματα των υποψήφιων Περιφερειαρχών, αναμένεται να ανακοινωθεί και το πρόσωπο του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης...
...από τη νομαρχιακή οργάνωση του κόμματος.

Το διήμερο 1 και 2 Φεβρουαρίου συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή, που θα λάβει και τις τελικές αποφάσεις αναφορικά με τους υποψήφιους περιφερειάρχες και δημάρχους σε πόλεις με πληθυσμό άνω των 60.000 κατοίκων.

Αρμοδιότητα της νομαρχιακής επιτροπής είναι η επιλογή του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη, διευκρίνισε ο συντονιστής της τοπικής οργάνωσης κ. Σταμάτης Σακελλίων, προσθέτοντας ότι οι ανάλογες διαδικασίες θα ξεκινήσουν σύντομα.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι διερευνητικές επαφές στελεχών του κόμματος και στους περιφερειακούς δήμους της Ροδόπης, με τον κ. Σακελλίωνα να διαπιστώνει πρόσφορο έδαφος συνεργασίας στις Σάπες.

Κληθείς να σχολιάσει τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, ο ίδιος ανέφερε ότι πρόκειται «για ναζιστικό κόμμα, επικίνδυνο για την περιοχή μας και τη χώρα. Λέμε στους πολίτες όπου κι αν κατεβάσει υποψηφίους να τους μαυρίσει».


ΒΙΝΤΕΟ

Σταμάτης Σακελλίων, Συντονιστής
Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews