inkomotininews@gmail.com

(ΒΙΝΤΕΟ) Χωρίς κολυμβητήριο μέχρι το Μάρτιο η Κομοτηνή

Η Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων φρέναρε το διαγωνισμό προμήθειας πετρελαίου, διαπιστώνοντας λάθος στην προκήρυξη της εργολαβίας, με συνέπεια...
...το κολυμβητήριο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή να τεθεί εκτός λειτουργίας για έναν μήνα.

Το Δημοκρίτειο και ο Δήμος Κομοτηνής μοιράζονται εξίσου το κόστος λειτουργίας θέρμανσης καθώς όπως είναι γνωστό στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις,  αθλούνται εκτός από τους φοιτητές, δημότες, αθλητικοί σύλλογοι και ομάδες, έπειτα κι από τη διακοπή λειτουργίας του δημοτικού κολυμβητήριου για οικονομικούς λόγους.

Ο Αντιπρύτανης του ΔΠΘ Γεώργιος Κώστα, διαβεβαίωσε ότι υπάρχουν διαθέσιμα τα απαιτούμενα κονδύλια εκ μέρους του πανεπιστημίου κι ότι ο Δήμος Κομοτηνής έχει καλύψει την οικονομική συμμετοχή του για τη δαπάνη. Παράλληλα ανέφερε ότι πέραν της περίπτωσης της Κομοτηνής δεν υπάρχει κανένα αντίστοιχο πρόβλημα σε άλλες πόλεις όπου λειτουργούν τμήματα του ΔΠΘ.

Ο νέος διαγωνισμός για την προμήθεια του πετρελαίου «είναι ήδη στον αέρα» ωστόσο θα απαιτηθεί διάστημα ενός μηνός ώστε να ολοκληρωθεί, με συνέπεια μέχρι τις αρχές του Μαρτίου οι εγκαταστάσεις του πανεπιστημιακού κολυμβητηρίου να παραμείνουν κλειστές.

Ο κ. Κώστα έθιξε επιπλέον και το γεγονός ότι υπάρχει μειωμένο ενδιαφέρον συμμετοχής εκ μέρους των προμηθευτών καυσίμων στο διαγωνισμό καθώς όπως χαρακτηριστικά σημείωσε το δημόσιο παίρνει πετρέλαιο αλλά αργεί από 30 έως 90 μέρες για να το πληρώσει.

ΒΙΝΤΕΟ

Αντιπρύτανης ΔΠΘ Γεώργιος Κώστα

Δ.Α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews