Τη διακίνηση προϊόντος τσίλι, στο οποίο ανιχνεύτηκε υψηλή
συγκέντρωση αφλατοξινών, διαπίστωσε...
...η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης του ΕΦΕΤ στο
πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Ασφάλειας και Ποιότητας
των Τροφίμων, σε συνεργασία με την Α' Χημική Υπηρεσία Πειραιά του Γενικού Χημείου
του Κράτους.
Συγκεκριμένα πρόκειται για το προϊόν ΤΣΙΛΙ "chilli pepper",
με την εμπορική ονομασία "CAPTAIN'S", σε γυάλινο περιέκτη των 26g, με
Αριθμό Παρτίδας LEO1302 και Ημερομηνία Λήξης 02-12-2017. Το εν λόγω προϊόν παράγεται
από την Αθ. Γιώτης Α.Ε.Β.Ε., Αγ. Σωτήρος 100, Αχαρναί, Αθήνα.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου