inkomotininews@gmail.com

Το επαγγελματικό & βιοτεχνικό επιμελητήριο επισκέφθηκε κλιμάκιο της «Ελληνικής Αυγής»

Με την ευκαιρία της κατάθεσης των απαιτούμενων δικαιολογητικών για την υποψηφιότητα του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή» για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Κιτσόπουλος, μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσουμαρέλη, καθώς και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους...
...των νομών Ροδόπης και Έβρου, συνομίλησαν με υπαλλήλους και αρμοδίους για θέματα της Περιφέρειας.

Στη συνέχεια σύσσωμο το κλιμάκιο επισκέφθηκε το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, ο Πρόεδρος και τα μέλη του οποίου εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του νομού.

Τα κυριότερα εξ αυτών, η έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που αγγίζει το 70% της μεσαίας τάξης, το παρεμπόριο, η μη επαρκής προβολή της περιφέρειας με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών, η μεγάλη ανεργία, τα προβλήματα εγγυοδοσίας με τις επιχειρήσεις στη βιομηχανική περιοχή και τα προβλήματα στον πρωτογενή τομέα. Απαίτηση αποτελεί η μείωση της φορολογίας, πράγμα που θα δώσει ανάσα στους επαγγελματίες αλλά και στο αγοραστικό κοινό.


Τα στελέχη της «Ελληνικής Αυγής» δεσμεύτηκαν να κινητοποιηθούν «με διαφάνεια και εντιμότητα, και με σκοπό τη στήριξη αυτού του τόπου για να έχει ένα καλύτερο αύριο».












0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews