inkomotininews@gmail.com

Τιμήθηκε και στην Κομοτηνή η Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων – Εισοδίων Θεοτόκου


Με γενικό σημαιοστολισμό και φωταγώγηση των Δημόσιων, των Περιφερειακών και Δημοτικών καταστημάτων, των ΝΠΔΔ, των ΝΠΙΔ, και των Τραπεζών, καθώς και με επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, τιμήθηκε η 21η Νοεμβρίου, η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και συνάμα εορτή των Εισοδίων Της Θεοτόκου.

Μετά τη Δοξολογία...
...ακολούθησε δεξίωση στη έσχη Αξιωματικών Φρουράς Κομοτηνής.

«Η 21η Νοεμβρίου είναι η ημέρα εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου και ημέρα Τιμής των Ενόπλων Δυνάμεων για τους αγώνες τους και τις χρυσές σελίδες της ιστορίας τους. Σήμερα οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, περισσότερο ισχυρές από ποτέ, επαγρυπνούν για την Ειρήνη, την εθνική ακεραιότητα και την ασφάλεια του λαού», σημείωσε ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Κομοτηνής, Διοικητής της 21ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, Θεόδωρος Ξανθόπουλος.

«Σήμερα είναι μέρα γιορτής των ενόπλων δυνάμεων, μέρα τιμής και αναγνώρισης της συμβολής τους στον εθνικό βίο της χώρας», σημείωσε ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη ΑΜ-, εκτελεστικός δ/ντής της Περιφέρειας Κώστας Κατσιμίγας, και πρόσθεσε: «Ο ελληνικός στρατός είναι η πρώτη κρατική δομή που δημιουργήθηκε στο ελεύθερο ελληνικό κράτος, και σήμερα είναι η πιο άρτια οργανωμένη κρατική υπηρεσία. Ο ελληνικός στρατός έχει κατ’ επανάληψη δείξει την αξία του και τη συμβολή του στην εθνική ακεραιότητα και στην ανάπτυξη του τόπου. Σήμερα είναι αξιοσέβαστος σε όλο τον κόσμο, είναι ευέλικτος στρατός, με υψηλής ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό. Και φυσικά, είναι από τα στηρίγματα του ελληνικού λαού και του έθνους προκειμένου να ξεπεραστεί η κρίση, αφού έχοντας καλό στρατό και διασφαλισμένα σύνορα, εθνική ακεραιότητα και απαραβίαστα σύνορα, μπορείς απερίσπαστος να σκεφτείς τα υπόλοιπα προβλήματα».

 
«Σήμερα γιορτάζουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Εισόδια της Θεοτόκου. Ο στρατός εκτός από εθνικός φρουρός, έχει και πλούσια κοινωνική προσφορά. Σαν Δήμος έχουμε άψογη συνεργασία, και καταθέτουμε τον σεβασμό μας στο έργο και στην προσφορά του στην Πατρίδα και στον Λαό», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Κομοτηνής, Γιώργος Ζηλούδης.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews