inkomotininews@gmail.com

Παίκτες του Πανθρακικού μοίρασαν προσκλήσεις σε μαθητές (VIDEOS-PHOTOS)


Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξαν οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού Κουτσόπουλος, Χρήστου, Παπαδόπουλος και Κοντογουλίδης, στις μαθήτριες και στους μαθητές του 5ου δημοτικού σχολείου Κομοτηνής.

Μετά από πρωτοβουλία της ΠΑΕ, και σε συνεργασία με τη διεύθυνση του σχολείου και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, συναντήθηκαν με τα παιδιά, συνομίλησαν μαζί τους, απάντησαν σε ερωτήσεις και απορίες τους, και τους μοίρασαν προσκλήσεις για...
...τον αυριανό (18:30) αγώνα κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου.

Οι παίκτες του Πανθρακικού παρότρυναν τα παιδιά να αθλούνται, να τρέφονται σωστά, να μην αμελούν τα μαθήματά τους και να ακολουθούν τις συμβουλές των γονιών και των δασκάλων τους.

Μάλιστα, ανανέωσαν το ραντεβού μαζί τους, για μια ξενάγηση – γνωριμία με τις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ και του προπονητικού κέντρου του Κικιδίου.

«Πάντα όταν βρίσκεσαι σε ένα σχολείο νιώθεις χαρά και αγάπη καθώς τα παιδιά σου τα προσφέρουν εύκολα. Πιστεύουμε να άρεσε στα παιδιά όσο και σε μας. Ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα με αρκετές ερωτήσεις από τα παιδιά. Ευχαριστούμε το σχολείο, τον δ/ντή, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, και τους περιμένουμε στο γήπεδο για να υποστηρίξουν τον Πανθρακικό και τις προσπάθειες μας», δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής του σχολείου Κωνσταντίνος Τζιώτζιος, αφού καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους: «Θέλουμε να συγχαρούμε την ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ τόσο για την παρουσία της εδώ στο σχολείο όσο και για την προσπάθεια που κάνει όλα αυτά τα χρόνια εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Η ομάδα της πόλης μας κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια και θα πρέπει όλοι να τη στηρίξουμε ώστε να πετύχει τους στόχους της. Τους ευχαριστούμε και για τα εισιτήρια που έδωσαν στους μαθητές. Ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές πάνω από όλα υγεία και επίτευξη των προσωπικών στόχων που έχουν θέσει».











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews