inkomotininews@gmail.com

4ωρη στάση εργασίας στο ΙΚΑ την Παρασκευή

Σε τετράωρη στάση εργασίας προχωράει ο Σύλλογος εργαζομένων ΙΚΑ Αν. Μακεδονίας και Θράκης την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012 από τις 11 το πρωί έως και τις 3 το μεσημέρι.
Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος αναφέρει:

Το Δ.Σ. του συνδικάτου μας, εκτιμώντας την κατάσταση που έχει περιέλθει ο μεγαλύτερος ασφαλιστικός οργανισμός της χώρας άλλα και η τραγική οικονομική και ψυχολογική υποβάθμιση που έχει περιέλθει ο υπάλληλος του ιδρύματος μας, πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις:
Μην μπορώντας άλλο να αναχθεί την αδιαφορία της πολιτείας εις βάρος του ασφαλιστικού συνόλου, με την εξαθλίωση των εργαζομένων, με την μείωση των αποδοχών τους, με την προσπάθεια εκφοβισμού, με την μείωση των παροχών τους, με τις απολύσεις εργαζομένων, προχωρούμε για αρχή με 4ωρη στάση εργασίας.
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους συναδέλφους της 9Κ για να βρεθεί λύση πολιτική στην παραμονή τους στο ΙΚΑ και ταυτόχρονα την άμεση πρόσληψη προσωπικού με την 8Κ για να ορθοποδήσει ο ασφαλιστικός γίγαντας.
Παραμένουμε πιστοί στις αρχικές μας θέσεις για ένα σωστό Οργανισμό στο ΙΚΑ με υποκαταστήματα και γραφεία κοινωνικής ασφάλισης που θα είναι πραγματικοί υπηρέτες του κοινωνικού συνόλου από την Ορεστιάδα έως το Νευροκόπι.
Παραμένουμε πιστοί στις αρχές μας ότι όλοι οι συνάδελφοι αποτελούν μια αλυσίδα ζωής στις ακριτικές μας περιοχές και δεν περισσεύει κανένας. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews