inkomotininews@gmail.com

Η Στέλλα Σπανού καλεσμένη σε εκδήλωση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Προσκαλεσμένη της Αντικαρκινικής Εταιρείας η Στέλλα Σπανού Βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Κομοτηνή,για να μιλήσει για την Ελληνική  κουζίνα και για το πως στρώνεται το γιορτινό τραπέζι."ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΕΥΣΕΙΣ" είναι το τελευταίο βιβλίο που εκδόθηκε και έχει κερδίσει παγκόσμιο βραβείο στο Παρίσι, ενώ σε λίγο καιρό θα εκδοθεί το νέο βιβλίο με θέμα την Θρακιώτικη κουζίνα.Στο ¨Καβάλας Γεύσεις"...
 

περιέχονται συνταγές από την
Μακεδονική κουζίνα.Για τις ημέρες των γιορτών η πρόταση είναι το κυνήγι ή χοιρινό με δαμάσκηνα ,με πολλά μπαχαρικά,λαχανοντολμάδες με τουρσί και όλα αυτά με συνοδεία κόκκινου κρασιού.Για γλυκό προτείνει κρέμα με κίτρινη κολοκύθα με συνοδεία καρυδιών ή αμυγδάλων.Γενικότερα το φαγητό έχει συναίσθημα,έχει να κάνει με την προσφορά , τη διάθεση που έχουμε και για ποιόν το παρασκευάζουμε.Τώρα με την κρίση μπορούμε να κάνουμε φαγητό και με λίγα πράγματα,μπορούμε "να μαγειρεύουμε φθηνά"με λίγα και καλά προιόντα και να χρησιμοποιούμε τα δικά μας τοπικά προιόντα, αυτό το μήνυμα περνάει και μέσα από τα βιβλία που έχω εκδόσει ,κατέληξε η κ.Σπανού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews