inkomotininews@gmail.com

Η Κομοτηνή ενημερώνεται: Οι προτάσεις του Αρτέμη Σώρρα για την οικονομική απελευθέρωση της Ελλάδας

Ολοένα και περισσότερο διαδίδεται το τελευταίο χρονικό διάστημα από στόμα σε στόμα – μιας και μεγάλη έκταση έχει πάρει το θέμα διαδικτυακά – η πρόταση δανειοδότησης της Ελλάδας από τον Έλληνα πολυεκατομμυριούχο Αρτέμη Σώρρα, που υποστηρίζεται συμβουλευτικά από τον οργανισμό...
...E.N.D. (End National Dedt), και ο οποίος δηλώνει κατηγορηματικά πως «χωρίς κόμμα, χωρίς χρώμα και χωρίς δόγμα, αλλά με βασική αρχή την ένωση των Ελλήνων, μπορούμε να αντιστρέψουμε την καθημερινότητά μας και να φέρουμε την ευημερία πάλι στην χώρα μας».

Μήπως όταν έλεγε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου το περίφημο που έμεινε και στην ιστορία «λεφτά υπάρχουν», εννοούσε το μέρισμα της Ελλάδας στο παγκόσμιο καταπίστευμα, την τράπεζα δηλαδή των Τραπεζών, (τον Διεθνή κουμπαρά που έχουν μερίδιο όλοι οι Έλληνες), αλλά…μετά αλλού κατευθύνθηκε για χρήματα, μιας και άλλες ήταν οι εντολές του;

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Πέρυσι, στις 28-09-2012, ο Αρτέμης Σώρρας έκανε επίσημη πρόταση για αποπληρωμή του δημοσίου και ιδιωτικού χρέους, προς την ελληνική κυβέρνηση και τους ξένους δανειστές μας (σ.σ. μιας και λόγω των μνημονίων που έχουν υπογράψει οι ελληνικές κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια, υπάρχει όρος σύμφωνα με τον οποίο δεν μπορούμε να δανειστούμε από κανέναν άλλον, πλην των νυν δανειστών μας, εκτός αν ο δανειστής είναι Έλληνας υπήκοος)!

Η επίσημη πρόταση που έκανε στην ελληνική κυβέρνηση ο Αρτέμης Σώρρας, αφορούσε σε δάνειο ύψους 600 δισ. δολαρίων Αμερικής, μέσω χρεογράφων (IBOE) του Αμερικανικού Δημοσίου, 3Α για 100 χρόνια, και με 0,5% τόκο, μιας και είμαστε στο αγγλικό δίκαιο, για να αποτραπεί η καταστροφική πορεία της πατρίδας μας. Κατά δήλωσή του, μάλιστα, ο τόκος θα επιστραφεί σε ευπαθείς ομάδες.

Και ενώ ήταν όλα έτοιμα για να ανακοινωθεί και επίσημα η αποδοχή της πρότασης δανειοδότησης – μάλιστα η ανακοίνωση θα γινόταν στις 28 Οκτωβρίου 2012 – η ελληνική κυβέρνηση τελικά αρνήθηκε, διότι στους όρους που έθετε ο Αρτέμης Σώρρας, ήταν και ο λογιστικός έλεγχος του χρέους από επιτροπή διεθνών πραγματογνωμόνων, υπό την εποπτεία των ανώτατων δικαστών του Αρείου Πάγου, για την εξακρίβωση του δημοσίου χρέους και την απόδοση των ευθυνών στους υπευθύνους κρατικούς, πολιτικούς και δημοσίους παράγοντες.

Φυσικά, αφού πρώτον θα αποκάλυπτε το πραγματικό μέγεθος του χρέους  που δεν ξεπερνά τα 50 δισ., και επιπλέον θα αποκαλυπτόταν οι σειρές των πολιτικών που οδήγησαν τη χώρα σε αυτό το τέλμα, και επειδή…κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει…η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει να ξεπουλά ακόμη και τώρα την Ελλάδα…

Κάτι, το οποίο είναι αποφασισμένοι να σταματήσουν, ο Αρτέμης Σώρρας, ο οργανισμός E.N.D. (End National Dedt) και οι πολίτες που στηρίζουν την προσπάθεια, η οποία δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, αλλά και άλλες χώρες, οι οποίες έχουν μπει στη μέγγενη των μνημονίων και των χρεών.

Μάλιστα σύμφωνα με την ομάδα της E.N.D, η κυβέρνηση ξεκίνησε  μια πρωτοφανή εκστρατεία λάσπης εναντίων τους, με πολύτιμους βοηθούς κάποια κεντρικά μεγάλα κανάλια, προσπαθώντας να τους φιμώσει με κάθε μέσο, μέχρι διασύροντάς τον Αρτέμη Σώρρα στα δικαστήρια και στο εδώλιο του κατηγορουμένου, με τη δικαιοσύνη και την αλήθεια βέβαια να λάμπουν τον περασμένο Ιούνιο, αθωώνοντας πανηγυρικά τον ίδιο και τον πρόεδρο της END.

Κατόπιν αυτού, οι πολίτες σε όλη την Ελλάδα, κάνοντας χρήση του άρθρου 10 του Συντάγματος, συλλέγουν υπογραφές από συγκεκριμένο έντυπο για να κατατεθούν στις αντίστοιχες υπηρεσίες ώστε να αναγκάσουν ουσιαστικά τους «εκπροσώπους» τους να πάρουν τα χρήματα.

Ο Αρτέμης Σώρρας όμως και ο οργανισμός  E.N.D., συνέχισαν δριμύτεροι πια και  ξεκίνησαν μια νέα προσπάθεια προσέγγισης,  αυτή τη φορά των Δημάρχων – οι οποίοι σύμφωνα με τον Καλλικρατικό Νόμο είναι μικροί Κυβερνήτες – τους οποίους ενημερώνουν για την ύπαρξη των χρημάτων από το Παγκόσμιο Καταπίστευμα, τα οποία μπορούν να τα αξιοποιήσουν καταλλήλως, αρκεί να τα ζητήσουν (καθώς τα χρήματα απελευθερώνονται μόνο αν τα ζητήσει κάποιος θεσμός): είτε για να σωθούν πολίτες με κόκκινα δάνεια που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους ή τις επιχειρήσεις τους, είτε για την κατασκευή πανεπιστημίων, γηροκομείων, νοσοκομείων, δρόμων, εργοστασίων κ.α. με έτοιμες μελέτες.

Έργα δηλαδή που θα αποφέρουν ανάπτυξη και απασχόληση στους Έλληνες πολίτες.

Τα έργα που δεν θα αποφέρουν κερδοφορία θα δίνονται αμέσως ως κληροδότημα στους Δήμους.
Τα υπόλοιπα που θα δίνουν κερδοφορία, θα μεταβιβάζονται στον Δήμο μετά από 50 έτη και αφού προηγουμένως για την αποπλήρωση αυτών θα παρακρατείται το 2% μόνο του κέρδους τους, μιας και όλη η υπόλοιπη κερδοφορία θα μένει στην Δήμο, για να αποδεσμευτεί η προσωπική περιουσία του Αρτέμη Σώρρα, η οποία εγγυήθηκε την χρηματοδότηση των έργων.

Αυτή τη στιγμή ενεργοί πολίτες πραγματοποιούν σε καθημερινή βάση ενημερώσεις σε Δημάρχους και πολίτες σε όλη την Ελληνική επικράτεια - και στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν Δήμαρχοι οι οποίοι προχώρησαν στην σύμβαση συνεργασίας με τον επενδυτή Αρτέμη Σώρρα και το πολύ σε δύο μήνες θα γίνει το πρώτο μπαμ (!), οι οποίοι θα έχουν στην κατοχή τους χρήματα προκειμένου να σώσουν άμεσα τους  δημότες τους οι οποίοι είναι πνιγμένοι στα χρέη και βυθισμένοι στην απελπισία από την ανεργία, την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια.

Η ενημερωμένοι-ενεργοί πολίτες, ποντάρουν πολύ στην ενημέρωση των ανθρώπων, οι οποίοι και σε τελική ανάλυση θα «πιέσουν» τους τοπικούς άρχοντες για την αποδοχή των χρημάτων και την αρχή της επίλυσης του οικονομικού τέλματος.

Αυτό το γεγονός θα αποτελέσει και την Αρχή για το χτίσιμο της Νέας Ελλάδας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη προσπάθεια ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ από το ζυγό των χρεών, δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, αλλά και όλες τις χώρες του κόσμου, (σ.σ. μια και δεν υπάρχει χώρα που να μην χρωστάει…).

Ωστόσο, η αρχή θα γίνει, όπως έγινε και παλιότερα, με το ΦΩΣ της Δημοκρατίας, του Πνεύματος και του Πολιτισμού, από την Ελλάδα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί ο καθένας να απευθύνεται στα www.artemis-sorras.com, www.alfeiospotamos, www.spametadesma.blogspot.gr



Μ.Β.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ.ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ E.N.D.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΗ ΤΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ E.N.D ΡΟΔΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΑΘ' ΟΛΑ ΠΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews