inkomotininews@gmail.com

Επίκειται επίσκεψη Κουβέλη στην Κομοτηνή...


...σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης της ΔΗΜΑΡ, στελέχη της οποίας είχαν συνάντηση μαζί του αλλά και με την Μ. Ρεπούση, στην οποία μετέφεραν τις απόψεις τους για τον διορισμό ιεροδιδασκάλων στα τεμένη.

Με τον πρόεδρο της ΔΗ.ΜΑΡ. Φώτη Κουβέλη και τον γραμματέα της Κ.Ε. Σπύρο Λυκούδη συναντήθηκαν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αθήνα, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές του Ιουνίου στο νομό Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ και το μέλος της Π.Ε. ΑΜ-Θ Δάμων Δαμιανός.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε...
...μια γενικότερη ανασκόπηση και ενημέρωση για τα θέματα που προώθησε η Νομαρχιακή Οργάνωση Ροδόπης κατά το 2012, και τέθηκαν οι πολιτικές προτεραιότητες για τη νέα χρονιά, σε συνεργασία και με την γραμματεία της Κ.Ο., μεταξύ των οποίων ήταν και ο προγραμματισμός καθώς και το περιεχόμενο της επίσκεψης του προέδρου του κόμματος στην περιοχή το προσεχές χρονικό διάστημα.

Στη συνέχεια οι δύο εκπρόσωποι της Ν.Ο. Ροδόπης είχαν συνάντηση εργασίας με τις Βουλευτίνες της ΔΗ.ΜΑΡ Μαρία Ρεπούση και Μαρία Γιαννακάκη, παρουσία του υπευθύνου διεθνών σχέσεων Γεράσιμου Γεωργάτου και του μέλους της Ε.Ε. Χρήστου Μαυροκεφαλίδη.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, μεταφέρθηκε μεταξύ των άλλων και η ομόφωνη απόφαση των Ν.Ο. Ξάνθης και Ροδόπης, για την απόρριψη εκ μέρους της ΔΗΜ.ΑΡ., της τροπολογίας που έχει ενσωματωθεί σε νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας περί του διορισμού Ιεροδιδασκάλων σε Ιερά Τεμένη ή δημόσια σχολεία για τη διδασκαλία του Κορανίου σε μουσουλμάνους μαθητές στους νομούς της Θράκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews