inkomotininews@gmail.com

Οι On Bikes προσφέρουν ένα ποδήλατο στην λαχειοφόρο αγορά του συλλόγου ατόμων με νοητική υστέρηση «Άγιοι Θεόδωροι»


Τη δική του Βασιλόπιτα έκοψε ο ποδηλατικός σύλλογος On Bikes στο καφέ-ζαχαροπλαστείο Ιμαρέτ.

Το κέφι περίσσεψε, ενώ η διάθεση για δράσεις με στόχο την περαιτέρω διάδοση της χρήσης ποδηλάτου στην Κομοτηνή, κατατέθηκε με έμφαση.

«Είμαστε πάρα πολλοί αυτοί που θέλουμε να αλλάξει επιτέλους αυτή η πόλη και να γίνει το έργο ανάπλασης του κέντρου και δημιουργίας του ποδηλατικού δακτυλίου», διαμηνύθηκε ταυτόχρονα, και απευθύνθηκε...
...και η σχετική πρόσκληση υποστήριξης των ποδηλατόδρομων μέσω συλλογής υπογραφών: «Είμαστε όλοι πολίτες αυτής της πόλης και διεκδικούμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής για μας και τις επόμενες γενιές», τονίστηκε σχετικά.

Συνάμα, οι Οn Βikes θέλουν να κάνουν ένα δώρο! Τι άλλο φυσικά; Ένα ποδήλατο! Ένα ποδήλατο για τον τυχερό της λαχειοφόρου αγοράς που οργανώνει ο Σύλλογος Μέριμνας Α.Μ.Ε.Α. Νοητικής Υστέρησης Ροδόπης Άγιοι Θεόδωροι, και η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13-2-2012.

Σκοπός της λαχειοφόρου αγοράς είναι η ενίσχυση της προσπάθειας ανέγερσης υποστηριζόμενης στέγης διαβίωσης.

Γι’ αυτό και καλείται όποιος θέλει να συμβάλει με όποιο ποσό επιθυμεί ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα για την αγορά του ποδηλάτου. Η συγκέντρωση των χρημάτων γίνεται στο κατάστημα “Χρυσόλιθος”, Συντ. Κρητών 27 (έναντι Πυροσβεστικής Υπηρεσίας)  από τον Άνθιμο Σεβδυνίδη (6948666370) μέχρι τις 12-2-2013.

Τέλος, οι On Bikes, σε ανακοίνωσή τους ευχαριστούν όλους όσοι παραβρέθηκαν στην κοπή της βασιλόπιτας τους, καθώς και «το αρτοποιείο Μαντενίδη και την Ελευθερία Αποστολίδου για την ωραία βασιλόπιτα», αλλά «και το καφέ-ζαχαροπλαστείο Ιμαρέτ, τον Κώστα και τον Μίμη, για την ζεστή φιλοξενία».

ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ























0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews