inkomotininews@gmail.com

Σπάνια βραδιά πολιτισμού από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και τη Λίνα Νικολακοπούλου (VIDEOS-PHOTOS)


Δυναμικά ξεκίνησε το νέο έτος το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής. Στις 10 του μηνός οι Κομοτηναίοι είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν στο θέατρο με τη στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου και να συζητήσουν μαζί της για την πορεία της στο ελληνικό τραγούδι, καθώς και να ανταλλάξουν μαζί της απόψεις για τα «αδιέξοδα» αλλά και τα αισιόδοξα της εποχής μας.

Την επομένη, 11 του μήνα, σε μια πραγματικά υπέροχη μουσική παράσταση με τίτλο «Η αγάπη, 5 γράμματα», στο Στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης, πρωτοπαρουσιάστηκαν νέα τραγούδια της στιχουργού, σε μουσική Δάφνης Αλεξανδρή, ερμηνευμένα από την Αργυρώ Καπαρού...
...και συνδεδεμένα με τραγούδια-σταθμούς από την ευρύτερη ελληνική δισκογραφία, με την ταυτόχρονη προβολή οπτικού υλικού της πόλης.



Την κ. Καπαρού συνόδευσαν ο Γιάννης Τσόλκας στο πιάνο, ο Κώστας Νικολόπουλος στις κιθάρες, και ο Παναγιώτης Τσεβάς στο ακορντεόν.



Τη σκηνοθεσία του οπτικού υλικού έκανε ο Κώστας Αυγέρης, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης είχε η ίδια η κ. Λίνα Νικολακοπούλου.



Δείτε βίντεο από την έναρξη της βραδιάς από τη στιχουργό, και το καλωσόρισμα του Δημάρχου.


Η κ. Καπαρού, που εμφανίζεται συχνά στην Κομοτηνή, εξέφρασε την αγάπη της για τη Θράκη. Δείτε το βίντεο.


Ικανοποιημένη από την ανταπόκριση του κοινού στις δύο πρώτες εκδηλώσεις του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. για το 2013, εμφανίστηκε η Πρόεδρός του Μαρία Μαλαμίδου. Δείτε το βίντεο.


Δείτε βίντεο – αποσπάσματα από τη συναυλία.











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews