inkomotininews@gmail.com

VIDEO-Δηλώσεις για την αναστολή των εργασιών του ποδηλατόδρομου Κομοτηνής


Ολοκληρωμένη τεχνική πρόταση καλούνται να υποβάλλουν στη δημοτική αρχή οι επτακόσιοι επαγγελματίες και πολίτες που ζητούν αλλαγές στον υπό κατασκευή ποδηλατόδρομο της Κομοτηνής.

Αυτό μάλιστα, πρέπει να το πράξουν εντός των επόμενων ημερών, έως τις 11 Μαρτίου (μέχρι τότε τα έργα σταματήσουν), μολονότι ζήτησαν περισσότερο χρόνο για να προετοιμάσουν την εισήγησή τους.

«Εδώ και τρεις μήνες ζητώ ολοκληρωμένη πρόταση. Ελπίζω αυτή τη φορά να κατατεθεί», σημείωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης, υπογραμμίζοντας πως...
...επειδή «δεν μπορούν να είναι όλοι ικανοποιημένοι», θα γίνουν αποδεκτές μόνο εφικτές προτάσεις «που δεν θα θίγουν την εκτέλεση του έργου». Συνάμα, χαρακτήρισε τον ποδηλατόδρομο «έργο πνοής και στοίχημα για όλους, για μια νέα αντίληψη».

Δείτε το σχετικό video:


Από την πλευρά του, ο νομικός εκπρόσωπος των κατοίκων που ζητούν επανασχεδιασμό του έργου κ. Σπύρου, εξέφρασε τη δυσφορία του για τον περιορισμένο χρόνο αναστολής των εργασιών.

Δείτε το σχετικό video:


Από τη μεριά τους, οι επικεφαλής των παρατάξεων της ελάσσονος αντιπολίτευσης κύριοι Δαπέργολας και Μαρούδας, υπογράμμισαν πως είναι υπέρ του ποδηλατόδρομου, ωστόσο τόνισαν:

Ο μεν πρώτος, κατηγορώντας τη διοίκηση του Δήμου για «προσχηματικό διάλογο»,  οτι «θα έπρεπε ο ποδηλατόδρομος να συνδέει τις γειτονιές με το κέντρο», και πως «θα είναι καταστροφικός για τους μαγαζάτορες».

Δείτε το σχετικό video:


Ο δεύτερος πως «το κυκλοφοριακό είναι ζήτημα πολιτικό».

Δείτε το σχετικό video:



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews