inkomotininews@gmail.com

VIDEO-Υπουργός Υγείας Τουρκίας από την Κομοτηνή: «Δεν πρέπει να μένουμε στο παρελθόν»


Τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Παύλο Δαμιανίδη επισκέφθηκε ο καταγόμενος από τα Αρριανά Ροδόπης υπουργός υγείας της Τουρκίας Μεχμέτ Μουεζίνογλου.

Ο κ. Δαμιανίδης έθεσε στον επισκέπτη του το θέμα της αναγκαιότητας συνεργασίας για την καταπολέμηση των κουνουπιών, ενώ ο κ. Μουεζίνογλου γνωστοποίησε την πρότασή του για αδελφοποίηση – συνεργασία των Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων Αλεξανδρούπολης και Αδριανούπολης.

Ο υπουργός υγείας της γείτονος, σημείωσε ακόμη πως η τουρκική κυβέρνηση επιθυμεί...
...το άνοιγμα συνοριακού σταθμού στο Παλαιοχώρι της Ανατολικής Θράκης, που θα συνδέεται με το Διδυμότειχο, ενώ εξήρε την ελληνική Πολιτεία για την προάσπιση της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

«Δεν πρέπει να μένουμε στο παρελθόν αλλά να δουλεύουμε για το μέλλον», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μουεζίνογλου, ενώ ο κ. Δαμιανίδης, επισημαίνοντας πως «τις διμερείς σχέσεις τις βλέπουμε με ανοιχτό μυαλό», χαρακτήρισε την επίσκεψη Μουεζίνογλου ως «έναρξη γόνιμης συνεργασίας».

Η συνάντηση των δύο ανδρών ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων, και στη συνέχεια ο κ. Μουεζίνογλου επισκέφθηκε και τον δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη.

Δείτε videos από τη συνάντηση
Δαμιανίδη-Μουεζίνογλου

VIDEO - Π. Δαμιανίδης: «Είμαι βέβαιος πως η παρουσία σας
σηματοδοτεί την έναρξη εποικοδομητικής και γόνιμης συνεργασίας»


VIDEO – Μ. Μουεζίνογλου περί δημοκρατίας και
ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα


VIDEO – Μ. Μουεζίνογλου: «Θα δώσω εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες
για συνεργασία στην καταπολέμηση των κουνουπιών»


VIDEO – Μ. Μουεζίνογλου: «Δεν πρέπει να μένουμε στο παρελθόν αλλά να κοιτάμε το μέλλον» / Π. Δαμιανίδης: «Μου ακούγεται εξαιρετική η συνεργασία των νοσοκομείων Αλεξανδρούπολης-Αδριανούπολης, μπορεί να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες υγείας συνολικά στην περιοχή»


VIDEO – Μ. Μουεζίνογλου: «Συζητήσαμε με τον κ. Στυλιανίδη τη δημιουργία συνοριακής διόδου στο Παλαιοχώρι»










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews