inkomotininews@gmail.com

3η θέση πανελλαδικά για τον Α.Σ. «Δημοκρίτειο» Κομοτηνής


Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος  Παμπαίδων – Πανκορασίδων Ελληνορωμαϊκής Ελεύθερης Ολυμπιακής Πάλης, που διοργανώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Σαπών...
...από την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης, τον Δήμο Μαρώνειας – Σαπών, την  Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης, και τον Α.Σ. «Δημοκρίτειο» Κομοτηνής.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 230 αθλητές, προπονητές και συνοδοί από 47 συλλόγους, από το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, την Πάτρα, τον Πύργο, την Αθήνα,  τον Ασπρόπυργο, τον Πειραιά, τα Ιωάννινα, τη Λάρισα, τη Λαμία, την Καρδίτσα, τη Θεσσαλονίκη, την Ορεστιάδα, τη Δράμα, τις Σέρρες, την Καβάλα, την Κομοτηνή.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών Ηλίας Ιωαννάκης, βράβευσε τον Ολυμπιονίκη του αθλήματος με πολλές συμμετοχές σε διεθνείς αγώνες, Ιορδάνη Κωνσταντινίδη, ενώ συνολικά για την προσφορά τους στο άθλημα, τιμήθηκαν 11 αθλητές και προπονητές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Α.Σ. «Δημοκρίτειο Κομοτηνής» απέσπασε δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο, και κατετάγη στην 3η θέση πανελλαδικά.

Η ελληνορωμαϊκή πάλη είναι το αρχαιότερο άθλημα των Ολυμπιακών Αγώνων, όμως εσχάτως αμφισβητείται από ορισμένους κύκλους που ζητούν να μην συμπεριληφθεί στα ολυμπιακά αθλήματα της Ολυμπιάδας του 2020.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews