inkomotininews@gmail.com

(VIDEOS) ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

EΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.

200 ΚΛΙΝΕΣ Η ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ...
...ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ 12 ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ 48 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ

Η συνολική μεικτή επιφάνεια των κλειστών στεγασμένων χώρων ανέρχεται στα 25.530 μ2,ενώ η συνολική προυπολογιζόμενη δαπάνη του έργου ανέρχεται στα 61.687.720 ευρώ.Αναλυτικά: 51.3000.000e για οικοδομικές και Η/Μ εργασίες , 9.894.420 για προμήθεια και εγκατάσταση ιατρικού εξοπλισμού,493.300 για προμήθεια και εγκατάσταση ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Πηγή χρηματοδότησης του έργου προτείνεται να είναι πόροι από το ΕΣΠΑ 2007-2013 και οι διαδικασίες υλοποίησής του θα ξεκινήσουν μετά την έκδοση σχετικής απόφασης ένταξης πράξης στο περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Μακεδονίας Θράκης. Φορέας εκτέλεσης του έργου έχει οριστεί η ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε.Από τη στιγμή που θα εγκατασταθεί ο ανάδοχος θα χρειαστούν περίπου 48 μήνες για την κατασκευή του έργου.Σχετικά με την τύχη του παλαιού κτιρίου όταν πλέον θα έχει γίνει η μετεγκατάσταση στο νέο νοσοκομείο,είναι να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο διοικητικό κέντρο που να καλύπτει τις ανάγκες της κεντρικής διοίκησης αλλά και της αυτοδιοίκησης.

Δείτε στο http://et.diavgeia.gov.gr/f/yyka/ada/%CE%92%CE%95%CE%91%CE%A4%CE%98-%CE%91%CE%9D7 την "ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΔΕΠΑΝΟΜ Α. Ε. ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ "ΜΕΛΕΤΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ - ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ".

(video)
Ευριπίδης Στυλιανίδης
Υπουργός Εσωτερικών

Αρης Γιαννακίδης
Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας ΑΜΘ

Ηρακλής Χατζηνέστωρος
Δ/κτής Νοσοκομείου Κομοτηνής

Παύλος Δαμιανίδης
Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης
 Γιώργος Πετρίδης
Δήμαρχος Κομοτηνής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews