inkomotininews@gmail.com

(VIDEOS) Σύντομα στα…κινητά, το τουριστικό προφίλ της Θράκης


Το πρώτο μιας σειράς σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του έργου «Στοχευμένες ενέργειες προώθησης της αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης της Ροδόπης»...
...του προγράμματος «Εδαφική Συνεργασία Ελλάδας – Βουλγαρίας 2007-2013», διοργάνωσε η Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία του Δήμου Κομοτηνής «Κ. Καραθεοδωρή» η οποία είναι και επικεφαλής εταίρος της δράσης.


Στο όλο εγχείρημα, που φέρει τον τίτλο «Green Spots», συμμετέχουν ακόμη οι Αναπτυξιακές Εταιρείες των Δήμων Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης, τρεις Δήμοι από τη Βουλγαρία, καθώς και ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Θράκης.

Τα «Green Spots» θα είναι ηλεκτρονικά Κιόσκια Παροχής Πληροφοριών που θα λειτουργούν με φωτοβολταϊκά συστήματα, ενώ συγχρόνως, μια βάση δεδομένων με τουριστικά πληροφοριακά στοιχεία για τους επισκέπτες της περιοχής να είναι διαθέσιμη μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων.

Αρχικά θα διατίθενται πληροφορίες για δημόσιους χώρους και δραστηριότητες που αφορούν τον θρησκευτικό, λαογραφικό, αρχαιολογικό και γαστρονομικό τουρισμό, ενώ μελλοντικά θα ενσωματωθούν και τομείς ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Ο σχεδιασμός, που υποστηρίζεται από τρίγλωσσα κείμενα (ελληνικά, βουλγαρικά, αγγλικά), είναι δυναμικός, και θα επικαιροποιείται με προσθαφαιρέσεις των δεδομένων από τον κεντρικό διαχειριστή που θα είναι η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, καθ’ υπόδειξη των φορέων και επαγγελματιών που θα συμμετέχουν.

VIDEO: Όλγα Τσετινέ, Πρόεδρος Ανώνυμης Αναπτυξιακής
Εταιρείας Δήμου Κομοτηνής "Κ. Καραθεοδωρή"



VIDEO: Στέλιος Κολιδάκης, τεχνικός σύμβουλος



VIDEO - Όλγα Τσετινέ, Πρόεδρος Ανώνυμης Αναπτυξιακής
Εταιρείας Δήμου Κομοτηνής "Κ. Καραθεοδωρή" : " Εμείς που
θέλουμε να δουλέψουμε για το καλό αυτού του τόπου θα συνεργαστούμε".


VIDEO - Στέλιος Κολιδάκης, τεχνικός σύμβουλος:
"Πρωτοποριακή δράση πανελλαδικά".


Φωτοστιγμιότυπα από το σεμινάριο
















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews