inkomotininews@gmail.com

Εθνική Ελπίδα Ροδόπης: «Η Αργία της Κυριακής ήταν σεβαστή επί Τουρκοκρατίας!»

Ανακοίνωση με την οποία τάσσεται κατά της κατάργησης της Αργίας της Κυριακής όσον αφορά τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων, εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Εθνικής Ελπίδας Ροδόπης.

Σε αυτήν, υπενθυμίζει πως η Κυριακή για τους Ελληνορθόδοξους είναι αφιερωμένη στον Θεό, ενώ παράλληλα προβλέπει πως δεν θα ωφελήσει...
...τους επαγγελματίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Την Αργία της Κυριακής τη σεβάστηκαν μέχρι και οι Τούρκοι επί Τουρκοκρατίας, και τώρα η «κατοχική» συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να την κάνει και αυτήν εργάσιμη ημέρα.

Για τους Έλληνες Ορθόδοξους η ημέρα της Κυριακής είναι ημέρα Εκκλησιαμού, ανάπαυσης και αφιερωμένη στον Θεό.

Το κόμμα Βασιλοφρόνων «Εθνική Ελπίδα», πιστεύει ότι και να γίνει εργάσιμη ημέρα η Κυριακή, δεν πρόκειται να φέρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, αλλά πιστεύει ότι θα δυναμώσει τις πολυεθνικές εταιρίες που θα αποδυναμώσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Τα έξοδα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων πρόκειται να αυξηθούν και να πληγούν οι επιχειρήσεις, και χωρίς να υπάρχει κάποιο θετικό εισόδημα, ενώ κάθε μέρα αυξάνονται οι φόροι για να διαλύσουν τον Έλληνα μικρομεσαίο επιχειρηματία.


Το κόμμα Βασιλοφρόνων «Εθνική Ελπίδα» τίθεται κατά της κατάργησης της Αργίας της Κυριακής, και θα δώσει τον αγώνα του για την Ελληνορθοδοξία και για να κρατήσει ζωντανή την παράδοση, τις αξίες και τα ιδανικά αυτής της χώρας». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews