inkomotininews@gmail.com

Δημήτρης Χατζησωκράτης - ΔΗΜ.ΑΡ.:Δεν έχει παρέλθει ο κίνδυνος,ξεπεράσαμε τις μεγάλες δυσκολίες με δύσκολες αποφάσεις.

Στη Κομοτηνή βρέθηκε το μέλος της εκτελεστικής επιτροπήςτης Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Χατζησωκράτης προκειμένου να προεδρεύσει σε σύσκεψη στελεχών της Περιφέρειας ΑΜΘ με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ,τις θέσεις της ΔΗΜ.ΑΡ. αλλά και για την εκλογή του νέου περιφερειακού γραφείου ΑΜΘ.

>ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.
>ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩ.
>ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.
Εχει περάσει ένας μήνας με την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού στην Ελλάδα δηλαδή τη μη παρουσία της ΔΗΜ.ΑΡ. στη κυβέρνηση.Ο κ.Χατζησωκράτης ξεκινώντας τη συνέντευξη προς τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στη επίσκεψη στην Αθήνα του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και στα έντονα αστυνομικά μέτρα που έχουν ληφθεί πράγμα που θεωρεί υπερβολικό."Αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο,δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει κάτι τέτοιο-δεν χρειάζεται η παρουσία αστυνομικών ανά δέκα μέτρα στο κέντρο της Αθήνας."
Η ΔΗΜ.ΑΡ. καλεί τη κυβέρνηση να αναδείξει και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας, την μεγάλη παραμονή σε ύφεση και το μεγάλο χρέος.
 Με τη συμμετοχή της ΔΗΜ.ΑΡ.  καταφέραμε μα ξεπεράσουμε τις μεγάλες δυσκολίες της πτώχευσης και της χρεοκοπίας χωρίς όμως να έχει περέλθει ο κίνδυνος και παίρνοντας δύσκολες αποφάσεις.Το νομοσχέδιο δεν ψηφίστηκε από τη ΔΗΜ.ΑΡ. κυρίως για δύο λόγους,για τη φορολογία και τη δημόσια διοίκηση,χαρακτηρίζοντας"απαράδεκτη τη φορολόγηση από το πρώτο ευρώ".
Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο με το οποίο η ΔΗΜ.ΑΡ. ειναι ριζικά αντίθετη και αυτό γιατί φορολογεί κάθε ένα εισόδημα ξεχωριστά από το πρώτο ευρώ και δεν ακολουθεί τη λογική της Αριστεράς που θέλει όλα τα εισοδήματα από οποιαδήποτε πηγή να συγκεντρώνονται και να φορολογούνται με βάση τη κλίμακα πλήττοντας έτσι τους χαμηλόμισθους και συνταξιούχους και ευνοώντας τα μεγάλα εισοδήματα.
"Είμαστε υπερήφανοι που στηρίξαμε τη κυβέρνηση εθνικής ευθύνης" γιατί η χώρα αντιμετώπιζε άμεσα την πτώχευση και τη χρεοκοπία και εκείνη την ώρα χρειαζόντουσαν αποφάσεις,κατέληξε ο κ. Χατζησωκράτης.
(video)
Δημήτρης Χατζησωκράτης
Μέλος εκτελεστικής επιτροπής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews