inkomotininews@gmail.com

Δηκτική ανακοίνωση ΑΝ.ΕΛ. Ροδόπης κατά Στυλιανίδη

Για «πολιτικούς που ανήκουν στο παρελθόν και δεν επέστρεψαν τελικά στο μέλλον», κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η συντονιστική επιτροπή Ροδόπης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή...
...την κατάργηση σχολικών μονάδων, φωτογραφίζοντας τον βουλευτή Ροδόπης και πρώην υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη.

«Επιτέλους,  το κοινοβουλευτικό έργο των  βουλευτών του Νομού μας που ανήκουν στην  συγκυβέρνηση, παίρνει σάρκα και οστά.

Οι φαρδιές και πλατιές υπογραφές τους στα μνημόνια, στους εφαρμοστικούς νόμους και στα πολυνομοσχέδια, δίνουν πνοή στον τόπο μας.

Μετά τη διάλυση της ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την αφαίμαξη των νοικοκυριών με τα χαράτσια και την υπερυψηλή φορολόγηση, τη μόνιμη εγκατάσταση λαθρομεταναστών στην περιοχή μας, τη διάλυση  των δημοσίων υπηρεσιών με τις διαθεσιμότητες - απολύσεις, τώρα ήρθε και η ώρα του κλεισίματος σχολικών μονάδων.

Ταυτόχρονα, μετά την εποχή των αεροδρομίων και των σιδηροδρομικών συνδέσεων, ήρθε ή ώρα των εξαγγελιών δρόμων και μαρίνων στα παράλια του Νομού μας.

Ο λαός της Ροδόπης καλείται πλέον να επιβιώσει τρώγοντας εξαγγελίες του παρελθόντος από πολιτικούς που ανήκουν στο παρελθόν και δεν επέστρεψαν τελικά στο μέλλον».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews