inkomotininews@gmail.com

(photos)Pirin - Πανθρακικός 1-3.Γνωστοί Κομοτηναίοι παρακολούθησαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα.

Νίκησε και στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι ο Πανθρακικός στη Βουλγαρία (όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του), αντιμετωπίζοντας την Πιρίν Γκότσε Ντέλτσεφ που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του βουλγαρικού πρωταθλήματος.

Μια γνώριμη ομάδα στο Ελληνικό κοινό καθώς το φετινό καλοκαίρι η Βουλγαρική ομάδα αγωνίστηκε άλλες δυο φορές απέναντι σε Ελληνική ομάδα. Συγκεκριμένα οι Βούλγαροι αγωνίστηκαν με την Skoda Ξάνθη και στη συνέχεια με τον Άρη γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες. 


Γνωστοί Κομοτηναίοι παρακολούθησαν την προετοιμασία του Πανθρακικού,ανάμεσα σε αυτούς και ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Αρης Γιαννακίδης γνωστός υποστηρικτής και φίλος της ομάδας.Τον αγώνα επίσης παρακολούθησε ο μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού κ. Καραολάνης ενώ δίπλα του βρισκόταν ο Πρόεδρος κ. Τζελέπης μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή του Πανθρακικού κ. Κυρουβίδη. 
Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Σαρακατσάνος, Μίκουλιτς, Χρήστου, Σκλιοπίδης, Μακρυδημήτρης, Λαδάκης, Καθάριος, Κάσες, Πόποβιτς και Τζάνης. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Αθανασιάδης, Ρομέου, Ζεκίνια, Ζδράβος.Λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκαν οι Ντιόγκο, Εμπό και Μπαικαρά.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews