inkomotininews@gmail.com

Δράσεις και κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ στη ΔΕΘ

Σειρά παρεμβάσεων διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της ΔΕΘ (7-15/9), η ΓΣΕΕ.

Συγκεκριμένα:

- Τη Δευτέρα 2/9/2013 και ώρα 11:00, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη όλων των Εργατικών Κέντρων Βορείου Ελλάδος.

- Την Πέμπτη 5/9/2013 και ώρα 12:00, στο ξενοδοχείο IMPERIAL (Αντιγονιδών 13), θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών και συνέντευξη Τύπου για το πλαίσιο διεκδικήσεων της ΓΣΕΕ, ενώ από το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ θα παρουσιαστεί η Ετήσια Έκθεση για την Ελληνική Οικονομία. Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος τα συνδικαλιστικά στελέχη των Ομοσπονδιών και των Εργατικών Κέντρων της Μακεδονίας και της Θράκης. 

- Την Παρασκευή 6/9/2013, το προεδρείο της ΓΣΕΕ μαζί, με τα προεδρεία των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων, θα περιοδεύσουν σε χώρους δουλειάς, προκειμένου να συζητήσουν με τους εργαζόμενους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην εργασία τους, και να συντονίσουν από κοινού τη δράση τους με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή στη συγκέντρωση και στο συλλαλητήριο των συνδικάτων.


- Το Σάββατο 7/9/2013 και ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και συλλαλητήριο των συνδικάτων στο Άγαλμα Βενιζέλου με πορεία προς το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews