inkomotininews@gmail.com

«Γελάστε γιατί…χανόμαστε!» - Στο Πολιτιστικό Κύτταρο (πρώην REX)

Η παράσταση τελικά θα ανέβει.

Τέλος καλό όλα καλά για τον γνωστό ηθοποιό Ηλία Γκέκα, αφού η προτεινόμενη θεατρική του παράσταση θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 17 Σεπτεμβρίου, ημέρα Κυριακή, και ώρα 9 το βράδυ, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κυττάρου (πρώην REX), και ΟΧΙ στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο, λόγω του ότι...
...ήταν αδύνατον αυτό να παραχωρηθεί για τις 6 Σεπτεμβρίου, καθώς αυτή την ημερομηνία αναμένεται να φιλοξενήσει άλλη εκδήλωση.

Ως γνωστόν, την περασμένη Τετάρτη, το inkomotini.gr αποκάλυψε ότι συνεργάτες – συντελεστές του θιάσου, συγκέντρωναν χορηγίες από επαγγελματίες της Κομοτηνής για την παράσταση (καθώς αυτή θα είναι άνευ εισιτηρίου), χωρίς ωστόσο να έχει εξασφαλιστεί η παραχώρηση του θερινού δημοτικού θεάτρου.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον ίδιο, ο κ. Γκέκας δήλωσε πως «εφόσον η 17η Σεπτεμβρίου “ακουμπά” το Φθινόπωρο, η κλειστή αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου ενδείκνυται απόλυτα για την παρουσίαση του έργου».

Εκ μέρους μάλιστα της παραγωγής της παράστασης, ζητείται «εν μέρει συγγνώμη από την Πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής κυρία Μαρία Μαλαμίδου για την αναστάτωση που προκλήθηκε από τη μη έγκαιρη κατοχύρωση της ημερομηνίας της 6ης Σεπτεμβρίου», ενώ ταυτόχρονα ο κύριος Γκέκας ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. και τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου κ. Παντελή Μαγαλιό.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews