inkomotininews@gmail.com

(VIDEOS-PHOTOS) Με γκάιντες και νταούλια, απεργιακό συλλαλητήριο στην πλατεία Κομοτηνής

Με γκάιντες και νταούλια, καθηγητές της ΕΛΜΕ Ροδόπης, συνόδευσαν σήμερα στην πλατεία και σε κεντρικούς δρόμους της Κομοτηνής, τους εκατοντάδες υπαλλήλους του ευρύτερου δημόσιου τομέα που συμμετείχαν στην...
...πρώτη μέρα της 48ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ.


Δάσκαλοι, καθηγητές, νοσοκομειακοί, δημοτικοί υπάλληλοι, σχολικοί φύλακες, εργαζόμενοι των ασφαλιστικών ταμείων ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΑΟΕΔ, ΟΑΕΕ, αλλά και εκπρόσωποι κομμάτων και φοιτητές, διατράνωσαν την αντίθεσή τους στις εφαρμοζόμενες κυβερνητικές πολιτικές, κατέθεσαν την αποφασιστικότητά τους να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις, και κάλεσαν το σύνολο των συναδέλφων τους να τους ακολουθήσει με μαζικότητα.

Παναγιώτα Βενετοπούλου
Πρόεδρος συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας
εκπαίδευσης Ροδόπης «Οι Τρεις Ιεράρχες»:
«Πολλά τα λειτουργικά προβλήματα των σχολείων»

Αϊχάν Καρά Γιουσούφ
Τη συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ προς τους εργαζομένους, εξέφρασε ο Βουλευτής Ροδόπης του κόμματος Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, ο οποίος σχολιάζοντας και τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι Αττικής, χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή «κόμμα νεοναζί» και «μακρύ χέρι του συστήματος».

Γιώργος Ιωαννίδης
Πρόεδρος ΑΔΕΔΥ Ροδόπης
Ο κ. Ιωαννίδης επανέλαβε την πρόσκλησή του προς τους τοπικούς αιρετούς της αυτοδιοίκησης και του κοινοβουλίου, προκειμένου αυτοί να παραστούν στην αυριανή (11:00) δημόσια συζήτηση που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ στην πλατεία της Κομοτηνής.

Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος
Πρόεδρος Υπαλλήλων Αποκεντρωμένης Διοίκησης ΑΜ-Θ
«Σχεδιάζουν τον διχασμό του λαού, θα
πάρουν την απάντησή τους».

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκάλεσε πανώ νεολαίων
του ΣΥΡΙΖΑ κατά των Χρυσαυγιτών.


Τη δική του ξεχωριστή συγκέντρωση, πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ Ροδόπης, με τον εκπρόσωπό του Νίκο Βαριεμίδη να χαιρετίζει τους απεργούς και να προβλέπει την επιβολή νέων αντιλαϊκών μέτρων.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ





























0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews