inkomotininews@gmail.com

(VIDEOS) Ξεσηκωμός στην Κομοτηνή για κεραία της Vodafone

Με 30.000 ευρώ ετησίως σύμφωνα με πληροφορίες «ενοικιάζεται» από την εταιρεία η ταράτσα όπου εγκαταστάθηκε η κεραία.

Έντονα θορυβημένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής της Ρέμβης Κομοτηνής...
...πέριξ της οδού Στεφάνου, λόγω του εντοπισμού εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας Vodafone, και μάλιστα σε απόσταση μικρότερη των διακοσίων μέτρων από το 4ο δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο της περιοχής.

Έχοντας συγκεντρώσει πεντακόσιες υπογραφές διαμαρτυρίας, ξεκίνησαν ενέργειες με σκοπό το ξήλωμα της κεραίας, αν και κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο λόγω της γραφειοκρατίας αλλά και του νομικού πλαισίου που κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο ευνοϊκό για τις εταιρείες.

Παρόλα αυτά, και επειδή όπως λένε οι κάτοικοι δεν έχει εκδοθεί τελική άδεια από την αρμόδια επιτροπή τηλεπικοινωνιών, ευελπιστούν να πετύχουν τον σκοπό τους, ενώ ένα ακόμη σημείο που έχουν εστιάσει, είναι η εκτίμησή τους περί παράνομης ηλεκτροδότησης της κεραίας.

Αντιπροσωπεία των κατοίκων πραγματοποίησε παράσταση στο δημοτικό συμβούλιο, από το οποίο ζήτησε και έλαβε την ομόφωνη στήριξή του, με τον Δήμαρχο μάλιστα να προτείνει τη συνεργασία με τους τοπικούς βουλευτές προς την κατεύθυνση των παρεμβάσεων με στόχο την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας στην ταράτσα της οποίας έχει τοποθετηθεί η κεραία, κερδίζει 30.000 ευρώ τον χρόνο

ΒΙΝΤΕΟ
Ελένη Λαφτσή
Νομική σύμβουλος κατοίκων

ΒΙΝΤΕΟ
Γιώργος Πετρίδης
Δήμαρχος Κομοτηνής

ΒΙΝΤΕΟ
Δημήτρης Κυριαζόπουλος
Κάτοικος περιοχής



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews